Korkkia luslasinaluse – koristekuppi – 4 kpl setti

3.50 pakettia varten

Korkkikuppileimat ovat yksi monista tarjoamistamme koristeleimoista.

Kuvaus


Korkkia luslasinaluse – koristekuppi – 4 kpl setti


Korkkia luslasinaluse – koristekuppi – 4 kpl setti ovat yksi monista tarjoamistamme koristeleimoista. Niiden mitat ovat 12 cm x 7,5 cm ja 3 mm paksu. Ne on valmistettu koristeellisesta korkista. Niitä käytetään pääasiassa kotitalouksissa, koska ne suojaavat täydellisesti pöytälevyjä ja muita paikkoja, jotka ovat alttiina lämpö- ja mekaanisille vikoille sekä lialle. Meillä on erilaisia ​​pesukuvioita, mikä tarkoittaa, että jokainen kiinnostunut löytää oikean mallin, joka täyttää vaatimukset.

1 setti = 4 kpl


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit myös kysyä meiltä Facebook -kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Samoin paljon mielenkiintoisia faktoja. Ne tulevat jatkuvasti kehittyvältä ja yhä suositummilta korkkiteollisuudelta maailmassa.

Lopuksi, katso Pinterest -sivultamme upeita DIY -projekteja. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös materiaaleja korkista. Löydät Pinterestistä tietoja, joita ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivuilla.


.

Lisätiedot

Paino 1.00 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkkia luslasinaluse – koristekuppi – 4 kpl setti”