Sale!

Luonnonkorkki aluspäällyste pilkkaaja

Alkuperäinen hinta oli: €17.60.Nykyinen hinta on: €14.00.

Mitat:

44 x 26,5 cm

Korkeus 20mm

Korkeus 15 mm

8 varastossa

Tuotetunnus (SKU): PDKLKWA-4-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus


Luonnonkorkki aluspäällyste pilkkaaja


Luonnonkorkki aluspäällyste pilkkaaja on täydellinen jokaiseen keittiöön. Niiden ansiosta voit unohtaa jälkiä tai epämuodostumia kuumista astioista. Korkkion materiaali, joka kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta ja sopii siksi sinulle vuosiksi. Myymälässämme on laaja valikoima malleja ja kokoja, joista jokainen löytää jotain itselleen. Täältä löydät koristeellisia tarjottimia, lämpimiä aterioita ja jopa mainoslaatikoita tai luonnollista korkkialustaa. Kun valitset pesukoneemme, keskityt ekologiaan ja henkilökohtaiseen panoksesi ympäristönsuojeluun.


Uusia trendejä


Korkista valmistetut lasinaluset voivat olla mukavia lisälaitteita pöydälle, jos olet valmis viettämään jonkin aikaa saadaksesi ne näyttämään hyviltä. Ne suojaavat huonekaluja kosteudelta ja tahroilta. Lisäksi henkilökohtaiset korkkialuslasit voivat olla täydellinen lahja jouluksi tai syntymäpäivänä. Se riippuu mielikuvituksestamme ja ajastamme. Voit löytää upeita malleja kaupasta tai tehdä ne itse.


Korkkialasinaluse ruokailuvälineiden muodossa – Kuinka puhdistaa?


Korkkialasinaluse ruokailuvälineiden muodossa kestää luonnostaan ​​vettä, kuumuutta ja hometta. Tämä materiaali on helppo puhdistaa, mutta muista rajoittaa altistuminen suoralle auringonvalolle haalistumisen välttämiseksi. Roiskeet tulee pyyhkiä välittömästi pois. Pyyhi pinta säännöllisesti kostealla liinalla. Korkkimatot on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Voit käyttää hiekkapaperia poistamaan vaikeita jälkiä korkkimatoista. Kuivaa korkkimatot aina huolellisesti ennen säilytystä. Korki lasinaluset ovat erittäin suosittuja pöytäkoristeita, yleensä paikkamattoina ja lasinalusina. Tästä syystä sinun tulee tietää, mitä tehdä, kun korkki likaantuu.


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit myös kysyä meiltä Facebook -kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Samoin paljon mielenkiintoisia faktoja. Ne tulevat jatkuvasti kehittyvältä ja yhä suositummilta korkkiteollisuudelta maailmassa.

Lopuksi, katso Pinterest -sivultamme upeita DIY -projekteja. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös materiaaleja korkista. Löydät Pinterestistä tietoja, joita ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivuilla.


.

Lisätiedot

Paino 1.00 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonkorkki aluspäällyste pilkkaaja”