Ilmoitustaulun maailmankartta 200cmx105 cm

83.00 yhdestä kappaleesta

SKU: MAPADH-200-105 Kategoria: Tagi: ,

Kuvaus


Ilmoitustaulun maailmankartta 200cmx105 cm


Pidätkö matkustamisesta? Etsitkö alkuperäistä lahjaideaa globetrotterille? Ilmoitustaulun maailmankartta  200cmx105  cm (arvioitu koko) on ihanteellinen. Se on mielenkiintoinen ja epätavallinen koriste-elementti. Se sopii kaikkiin sisätiloihin. Mukautusvaihtoehdon ansiosta korkkimaailman karttaa voidaan muuttaa myös valitsemalla mikä tahansa korkin koko, väri tai rakenne ja paksuus. Tämä tekee varmasti henkilökohtaisemman lahjan!


Ilmoitustaulun maailmankartta 200cmx105 cm on hieno koriste


Maailmankartta ei ole vain koriste-elementti. Se on erinomainen merkki tai loistava paikka kerätä kuvia tai lomamuistoja! Se on mielenkiintoinen matkaalbumi, joka tuo takaisin paljon muistoja joka ilmeellä! Vai haluatko, että siitä tulee jonkinlainen koulutus? Ei mitään helpompaa! Puolalainen kartta koristaa lastentarhan seiniä tai huonekaluja ja on arvokas tietolähde lapsillesi!

Ei ole epäilystäkään siitä, että maailmankorkkikartalla on monia käyttötarkoituksia, joten se on universaali tuote.

Korkkikortillemme on ominaista moderni muotoilu ja se on 100% luonnollinen tuote. Lisäksi se on korkealaatuisesta korkista valmistettu tuote, jotta voit säilyttää luonnollisen ja esteettisen ulkonäön.


Korkkikortin helppo asennus


Itse asennus on erittäin helppoa eikä vaadi naulaa tai poraa. Hopeinen korkkikortti on itseliimautuva tuote. Joten kiinnitä se vain valittuun pintaan ja paina sitä varovasti alas. Se on varustettu erittäin vahvalla liimalla. Se toimii laatikosta ja mukana tulee yksinkertainen käyttöohje, joten asennus ei ole ongelma.


Ilmoitustaulun maailmankartta suuri musta on korkealaatuista


Mikä erottaa tuotteemme, on epäilemättä korkea laatu! Korkkikorttimme on valmistettu myrkyttömästä ja antistaattisesta korkista erittäin joustavasti. Tämä helpottaa leikkaamista ja antaa meille mahdollisuuden mukauttaa tuotetta haluamallasi tavalla. Lisäksi se ei salata tai murene. Tämä tekee siitä erittäin kestävän ja toimivan koriste-elementin.

Korkkitauluineen varustettu maailmankartta voidaan kiinnittää sekä vaaka- että pystysuoraan. Tämä tekee siitä erinomaisen substraatin kaikenlaiselle tiedonkeruulle.

Kutsumme sinut tutustumaan tarjouksessamme oleviin muihin maailmankarttojen näytteisiin.


Korkkikortin helppo asennus


Itse asennus on erittäin helppoa eikä vaadi naulaa tai poraa. Hopeinen korkkikortti on itseliimautuva tuote. Kiinnitä vain valittuun pintaan ja paina kevyesti. Se on varustettu erittäin vahvalla liimalla. Se toimii laatikosta ja siinä on yksinkertainen käyttöohje, joten asennus ei ole ongelma.


Ilmoitustaulun maailmankartta luonnollinen on korkealaatuinen


Mikä erottaa tuotteemme, on epäilemättä korkea laatu! Korkkikorttimme on valmistettu myrkyttömästä ja antistaattisesta korkista erittäin joustavasti. Tämä helpottaa leikkaamista ja antaa meille mahdollisuuden mukauttaa tuotetta haluamallasi tavalla. Se ei myöskään salaa tai murene. Tämä tekee siitä erittäin kestävän ja toimivan koriste-elementin.

Korkkitauluineen varustettu maailmankartta voidaan kiinnittää sekä vaaka- että pystysuoraan. Tämä tekee siitä erinomaisen substraatin kaikenlaiselle tiedonkeruulle.

Kutsumme sinut tuntemaan tarjouksessamme olevat muut maailmankarttojen mallit.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisäinformaatio

Waga 2.20 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Ilmoitustaulun maailmankartta 200cmx105 cm”