Korkki taulut 915×610 mm

18.50 per 1 del

 Weight   1 kg
 Colors   Black, Blue, Green, Natural, Orange, Red, Violet, White,  Yellow
 Metrics  915×610 mm
 Packed   1 pcs

Kuvaus


Korkki taulut 915×610 mm


Korkkitaulu 915×610 mm x 5mm- tuotteemme on päällystetty liimalla, joka on kiinnitetty foliolla. Liimakorkin käyttäminen on erityisen helppoa, koska sinun on vain irrotettava folio korkkilevystä ja asetettava sopivaan paikkaan. Liima on hajuton ja kuivuu nopeasti, mikä tarkoittaa, että monet kiinnostuneet ihmiset käyttävät sitä mielellään.


Ihanteellinen: instituutioihin, kouluihin, lastentarhoihin, lastentarhoihin jne.Saatavilla värit:

punainen
vihreä
sininen
oranssi
violetti
keltainen
harmaa
valkoinen
luonnollinen

Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisäinformaatio

Waga 2.200000 kg
Valitse väri :

keltainen, luonnollisesti, musta, oranssi, punainen, sininen, valkoinen, vihreä, violetti

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Korkki taulut 915×610 mm”