Luonnollinen korkkia matkalaukku loistava

90.00

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): GALPORT2-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus


Luonnollinen korkkia matkalaukku loistava


Luonnollinen korkkia matkalaukku loistava, iso korkkimateriaalista. Korkin merkittävää rakennetta, lämpöä ja sen antamaa pehmeää tunnetta ei voida verrata mihinkään muuhun materiaaliin. Se on ainutlaatuinen. Lisäksi korkkikäsilaukku ei ole huonompi kuin tämän nahan kestävyys. Ostamalla tällaisen pussin olemme varmoja, ettemme tavaa ketään, jolla on identtinen kopio. Kuten puurenkaat, korkki on ainutlaatuinen kaikissa tämän pussin valmistuksessa käytetyissä paneeleissa. Sijoita ekologiaan, ota korkki ja ole omaperäinen. Tämä laukku on viimeistelty ruskealla ekonahalla. Siinä on pitkä olkahihna, se on kiinnitetty vetoketjulla ja ulkotaskulla myös vetoketjulla. Täydellinen kolmen päivän matkoille.

Mitat: korkeus 25 x pituus 30 x leveys 55 cm

Matkalaukku korkkia. Laukun korvat ja reuna on valmistettu orgaanisesta ruskeasta nahasta. On pitkä olkahihna. Vetoketju ulkotaskulla ja vetoketju. Sitä on saatavana kahta kokoa


Suosittelemme myös muita korkkituotteita tarjouksestamme.


Käy sosiaalisilla sivuillamme


Onko kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Sieltä löydät myös erittäin mielenkiintoista tietoa korkista.

Älä unohda käydä myös Youtube-kanavallamme. Siellä lisätään usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoa korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi, Pinterest-sivultamme löydät upeita DIY-projekteja. Lisäämme mielenkiintoisimmat käsintehdyt korkkituotteet ihmisiltä ympäri maailmaa ja monet monet muut. Julkaisemme myös materiaalia korkista. Pinterestistä löydät tietoa, jota ei ole saatavana verkkosivustollamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


 

Lisätiedot

Paino 2.100000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen korkkia matkalaukku loistava”