Vihreä korkki – urheilulaukku

80.00

Tuotetunnus (SKU): TRBSPRTZLN Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus


Vihreä korkki – urheilulaukku


Vihreä korkki – urheilulaukku on joka käyttötarkoitus, ja sitä voi käyttää päivittäin sekä kolmen päivän matkoilla. Se on korkkilaukku sekä olkapäälle että kädessä kannettavaksi. Tämän laukun ainutlaatuisuus on materiaalissa, josta se on valmistettu, tai korkista. Sen kaunis koostumus, lämpö ja pehmeys ovat ainutlaatuisia. Tämä laukku se on vedenpitävä, ekologinen ja erittäin kevyt. Siinä on kaksi vetoketjulla olevaa ulkotaskua ja yksi iso lokero, olkahihna ja kahva pitämiseen.

Vihreä urheilukassi, tummanruskea

51 cm x 23 cm x 16 cm


Suosittelemme myös muita korkkituotteita tarjouksestamme.


Käy sosiaalisilla sivuillamme


Onko kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Sieltä löydät myös erittäin mielenkiintoista tietoa korkista.

Älä unohda käydä myös Youtube-kanavallamme. Siellä lisätään usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoa korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi, Pinterest-sivultamme löydät upeita DIY-projekteja. Lisäämme mielenkiintoisimmat käsintehdyt korkkituotteet ihmisiltä ympäri maailmaa ja monet monet muut. Julkaisemme myös materiaalia korkista. Pinterestistä löydät tietoa, jota ei ole saatavana verkkosivustollamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


 

Lisätiedot

Paino 2.100000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreä korkki – urheilulaukku”