Vedenpitävä korkkilattia kylpyhuoneeseen


Jos etsit roiskeita ja kosteutta kestäviä lattioita esim. kylpyhuonetta tai pyykkiä vastaan, se on erittäin hyvä idea. Paitsi että ne ovat vedenpitäviä, ne on myös erittäin helppo järjestää. Korkki on myös hiljainen, joustava (toinen plus kävellessä) ja täysin luonnollinen materiaali. Unelmakylpyhuoneen tulisi olla kaunis, käytännöllinen ja lämmin.

Korkkisisustuselementit ovat erittäin alkuperäinen ratkaisu, jolla onnistuneesti toteutetaan nämä ideaalisen suunnittelun keskeiset oletukset.


Hydro korkki


Hydro-korkit ovat korkkilevyjä, jotka on peitetty herkällä vinyylikalvolla. Valmistettu luokassa T (erittäin korkea kulutuskestävyys), ne eivät muuta ominaisuuksiaan huonekalujen pyörien vaikutuksesta ja ovat samalla täysin vedenpitäviä. Corkilla on kaunis omaisuus, joka tekee siitä täydellisen kylpyhuoneen lattian, jossa käydään usein paljain jaloin. Se heijastaa lämpöä.

Se antaa lattialle lämpimän tunnelman ja on vaihtoehto lattialämmitykselle. Korkkilattia ei tietenkään kuumene, mutta tällaisen lämpöä heijastavan ratkaisun mukavuus on verrattain korkea verrattuna aina kylmiin kylpyhuoneen laattoihin. Korkkilattian edut


Korkkilattian edut


L’avantage du liège par rapport aux céramiques couramment utilisées concerne principalement le confort thermique et la commodité. Grâce à la structure cellulaire, le liège est un matériau aux excellentes propriétés d’isolation thermique et phonique. Si vous allez pieds nus sur le sol fabriqué avec, il n’y a pas de sensation de froid pénétrant, comme c’est le cas avec les sols en céramique. La surface douce absorbe également très bien la pression pendant les étapes et a un effet bénéfique sur les muscles et les articulations. Lorsqu’il est correctement installé, le revêtement en liège peut facilement faire face à l’humidité et au froid à l’intérieur, ce qui le rend également possible de manière très élégante.

Tärkeintä on muistaa, että kun valitsemme korkkipinnan kylpyhuoneeseen, meidän on valittava tekniikka, jota käytetään laattojen liimaamiseen lattiaan. Tämän tilan ansiosta niiden pinta on täynnä, mikä estää heitä pääsemästä veden alle. Koko valmiin lattian maalaus puolestaan ​​suojaa kosteudelta laattojen välisten tilojen välillä.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä