Korkin Äänieristys

Lämpöeristys ja äänieristys korkki (Eristävä korkki) ovat luonnollisia korkkituotteita ja ovat ihanteellisia lämmön, äänen ja tärinän eristykselle. Aglomerado Negro on eräänlainen agglomeroitu korkki, jota käytetään usein eristemateriaalina. Kyseinen tuote on vaihtoehto polystyreenille ja mineraalivillalle. Sen tärkein etu on se, että se on täysin luonnollinen, koska tuote on valmistettu korkkitammeista. Tuote on 100% luonnollinen, myrkytön, sienenkestävä ja kestävä. Monien vuosien käytön jälkeen se ei menetä ominaisuuksiaan. Laajennettu korkki ei leviä tulipalossa ja sammuu itsestään.

Lämpöeristys ja äänieristys korkki (eristävä korkki) ovat hyvä lämpöeriste, joka myös imee täydellisesti kosteutta. Se on epäilemättä paras materiaali kosteutta vastaan.

On selvää, että se on luonnollinen ja biohajoava eriste.

Yhteenvetona vahvistettiin, että Aglomerado Negro on paras rakennussektorilla tällä hetkellä käytetty luonnoneristys.


Näytetään kaikki 13 tulosta

Mikä on Laajennettu korkki?

Paisutettua korkkia käytetään hyvin usein eristemateriaalina. Se on vaihtoehto polystyreenille ja mineraalivillalle. Korkkimme on täysin luonnollista, valmistettu korkkitammen kuoresta. Tuote on 100 % luonnollinen, myrkytön, sieniä kestävä ja kestävä. Se ei menetä ominaispiirteitään monien vuosienkaan käytön jälkeen. Jos käytät paisutettua korkkiamme, sinun ei tarvitse huolehtia tulen leviämisestä, puhumattakaan siitä, että paisutettu korkki on itsestään sammuva tuote.

Tämäntyyppinen korkki valmistetaan altistamalla korkkirakeita lämpötilalle ja paineelle. 335 °C:n lämpötilan ja 0,5 kg/cm2 paineen ansiosta korkkigranulaatti laajenee 20 minuutissa. Tämä tarkoittaa, että yksittäisten rakeiden väliset vapaat tilat suljetaan tässä prosessissa vapautuvalla luonnollisella sideaineella (suberiinilla). Tämä aine yhdistää paisuneet rakeet muodostaen agglomeraattilohkoja. Nämä lohkot leikataan sitten levyiksi, joiden mitat ovat 1000 x 500 mm ja paksuus 10-60 mm.

Materiaali on hajuton ja kestää hyönteisiä ja jyrsijöitä. Paisutettu korkki ei vanhene, mikä tarkoittaa, että se säilyttää ominaisuutensa samalla, kun se säilyttää mittavakauden ajan kulumisesta huolimatta. Tämä korkki vähentää pinta- ja iskuäänien leviämistä. Käytetään lämpötiloissa -180 – +120 C°. Tulipalon sattuessa paisutettu korkki ei päästä myrkyllisiä kaasuja. Materiaali on täysin kierrätettävää ja sitä voidaan käyttää uudelleen rakentamisessa. Korkilla on hyvät dielektriset ominaisuudet, minkä vuoksi se kerää paljon vähemmän sähkövarauksia kuin synteettiset eristemateriaalit.

Voit käyttää korkkiamme seuraavasti:

Sisä- ja ulkoseinien lämpö- ja äänieristys (ulkoseinien tapauksessa, kuten polystyreenin tapauksessa, tulppa on kuitenkin peitettävä verkolla ja kipsillä)
Kattojen ääni- ja lämpöeristys
Eristysmateriaalina betonin tasoituselementtien alle asettamiseen,
Tasakattojen ja terassien lämpö- ja äänieristys,
Laitteiden, esineiden ja kokonaisten asuintilojen tärinänvaimennus,
Matelijoiden talojen koristeellinen viimeistely

Agglomeroidun korkin tärkeimmät edut ovat:

Mittojen stabiilisuus lämpötilan muutoksista ja käyttöajasta riippumatta,
Käyttöturvallisuus
Ympäristöystävällinen materiaali
Palaessaan se ei aiheuta myrkyllisiä höyryjä
Erinomaiset äänieristysparametrit.
Palonkestävyys: euroluokka E (EN 13501-1)

Aglomerado Negro

Paisutettua korkkia käytetään lämpö- ja äänieristykseen. Sen avulla voit ylläpitää rakennusten lämpöhitautta ja niiden suhteellista kosteutta (RH). Se on palonkestävä ja sillä on korkea äänenvaimennus. Siten korkkimme käyttäjät vähentävät melua huoneessa.

Laajennettu korkki luotiin tarpeesta kierrättää korkkijätteitä ja ajatellen maailman lisääntyvää energiankulutusta.

Valmistajat tunnustivat Aglomerado Negron parhaaksi tällä hetkellä rakentamisessa käytettäväksi luonnoneristeeksi. Oikein vaiheistetuilla jauhatus- ja puhdistusprosesseilla korkinjyvät puristetaan ja agglomeroidaan korkeassa lämpötilassa. Tämä järjestelmä antaa korkkikennojen säilyttää kaikki ominaisuutensa (elävät solut, jotka ovat täynnä ilmaa, jotka mahdollistavat tilavuuden laajentamisen) ja tekevät siitä maailman parhaan luonnollisen eristeen.

National Laboratory of Civil Engineeringin suorittamien tiukkojen testien mukaan Aglomerado Negro on paras akustinen vaimentaja ja se on luokiteltu paloteknisesti ryhmään M2. On näyttöä siitä, että se ei ole kemiallinen eriste, mikä näin ollen hidastaa liekkien kehittymistä. Aglomerado Negro -levyt ovat hyvä lämmöneriste (sekä kylmä että kuuma), mutta samalla myös erinomainen kosteuden imejä. Tämä on epäilemättä paras materiaali kotisi kosteustason säätelyssä.

Käytettävissä olevien teknisten tietojen mukaan Aglomerado Negron käyttöä pidettiin parhaana eristys- ja äänieristysmenetelmänä. Sitä voidaan käyttää seinien välissä tai ulkona ETICS-järjestelmässä. Lisäksi sitä voidaan käyttää katossa tai katolla. Voit käyttää sitä myös saman asunnon huoneiden välillä. Tämä menetelmä toimii tehokkaasti myös eri huoneistojen ja hotellihuoneiden välillä. Tietenkin puhumme tässä LUONNOLLISTA ja biohajoavasta eristeestä.