Korkki granulaatti

Korkki granulaatti valmistetaan huolellisesti valituista luonnollisen korkin siemenistä. Monet valmistajat käyttävät sitä pääasiassa jatkokäsittelyyn tarkoitettuina välituotteina. Toimitamme korkkirakeita loppukäyttäjän tarpeiden mukaan monenlaisilla koko- ja tiheysalueilla. Siksi voimme mukauttaa niiden ominaisuuksia vastaamaan tilauksen tekijän tarpeita. Lukuisat teollisuudenalat käyttävät rakeistettua korkkia monenlaisiin sovelluksiin.


Näytetään kaikki 6 tulosta

Itse asiassa korkkipelletit ovat materiaalia, joka on valmistettu tammen tai muun puulajin murskatusta korkinkuoresta.

Se on kevyt, joustava, kestävä ja monipuolinen. Tässä on joitain tapoja käyttää korkkirakeita:

1) Urheilupinnat: Korkkirakeita käytetään urheilupintojen, kuten tennis-, koripallo- tai rantalentopallokenttien, rakentamiseen. Tarjoaa joustavuutta ja pehmustetta, joka suojaa vammoilta.

2) Koristepintojen luominen: Voidaan käyttää koristepintojen luomiseen seiniin, lattioihin ja huonekaluihin. Markkinoilla saatavilla olevien eri värien ansiosta voit luoda mielenkiintoisia visuaalisia tehosteita.

3) Täyte huonekalutuotannossa: Korkkirakeita voidaan käyttää täyteaineena huonekalutuotannossa, jolloin saadaan kevyet mutta kestävät rakenteet.

4) Luovat käsityöprojektit: Voit käyttää korkkirakeita erilaisiin käsityöprojekteihin, kuten kehysten koristeluun, korujen valmistukseen ja mallintamiseen.

5) Lelut ja urheiluvälineet: Korkkipelleteistä voidaan valmistaa turvallisia leluja lapsille, mutta niitä voidaan käyttää myös urheiluvälineiden, kuten pallojen tai skootterien, täyttämiseen.

6) Puutarhojen sisustusmateriaali: Voidaan käyttää puutarhojen sisustamiseen esimerkiksi osana polkujen tai rentoutumispaikkojen pintaa.

Korkkirakeita voidaan käyttää myös puutarhan multaamismateriaalina.

Maaperän multaamiseen kuuluu materiaalikerroksen levittäminen maan pinnalle suojaamaan sitä kosteuden häviämiseltä, ylläpitämään vakaata lämpötilaa, estämään rikkakasvien kasvua ja parantamaan maaperän yleistä rakennetta. Tässä on joitain etuja maaperän multaamisesta korkkirakeilla:

Kosteudenpidätys: Korkkirakeet, kuten perinteiset katteet, auttavat säilyttämään maaperän kosteuden vähentämällä veden haihtumista pinnasta.

Suojaus äärimmäisiltä lämpötiloilta: Korkkirakeiden kerros toimii lämmöneristeenä ja suojaa kasveja äärimmäisiltä lämpötiloilta sekä kuumina päivinä että viileämpinä öinä.

Vähennä rikkakasvien kasvua: Korkkirakeiden multaaminen estää rikkakasvien kasvua muodostamalla kerroksen, joka estää rikkaruohoja pääsemästä auringonvaloon.

Paranna maaperän rakennetta: Korkkirakeet voivat auttaa parantamaan maaperän rakennetta, varsinkin kun ne hajoavat ajan myötä ja lisäävät orgaanista ainetta maaperään.

Puutarhan estetiikka: Korkkirakeilla voi olla myös koristeellinen tehtävä ja esteettinen ulkonäkö puutarhaan.

Kestävyys: Korkkirakeet ovat kestäviä ja lahoamattomia, mikä tarkoittaa, että ne säilyttävät multaamisominaisuudet pidempään kuin jotkut muut materiaalit.