Korkki Kangas

Korkki kangas on ympäristöystävällistä ja siten ECO-oikea. Se on käsittelyssä samanlainen kuin nahka. Korkki on kevyt, vedenpitävä ja tahrankestävä. Se on korkealaatuinen tuote, jota arvostetaan ja kiitetään kaikkialla maailmassa. Sitä käytetään laukkujen, laukkujen, vyöjen, kenkäten, sateenvarjojen, mutta myös huonekalujen (esimerkiksi nojatuolien tai sohvien) valmistukseen. Ekologiset korkkipohjaiset tuotteet ovat erittäin kestäviä. Lisäksi ne kestävät kosteutta ja nesteiden tunkeutumista. Materiaali on erittäin tyylikäs ja suosituksen arvoinen.

Korkki Kangas innovatiiviset ominaisuudet ovat ainutlaatuisia ja omaperäisiä. Se on pehmeä kosketus ja miellyttävä näkymälle, kestävä kuin nahka, monipuolinen kuin kangas. Tämä luonnollinen materiaali on helppohoitoinen, kestävä, vedenpitävä ja tahrankestävä. Se on pölyä, likaa ja rasvaa hylkivä. Tuotetta on saatavana laaja valikoima luonnollisia kuvioita, kuvioita ja malleja. Lopullisesta tarkoituksesta riippuen, se liittyy erilaisiin tukimateriaaleihin.


Näytetään kaikki 4 tulosta

Mihin korkkikangasta voi käyttää?

Korkkikangas on monipuolinen ja kestävä materiaali, joka on valmistettu korkkitammen ulkokuoresta. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta se on saavuttanut suosiota useilla toimialoilla.

Tyypillisiä esimerkkejä korkkikankaiden käyttötavoista ovat:

Käsilaukut ja kukkarot: Korkkikangasta käytetään usein tyylikkäiden ja ympäristöystävällisten käsilaukkujen ja kukkaroiden luomiseen.

Lompakot: Korkkikankaasta valmistetut lompakot ovat kevyitä, kestäviä ja niillä on ainutlaatuinen rakenne.

Jalkineet: Jalkineiden valmistukseen käytetään korkkikangasta, joka on mukava ja hengittävä vaihtoehto perinteisille materiaaleille.

Tyynyt ja tyynyt: Korkkikankaasta voidaan tehdä koristetyynyjä ja tyynyjä.

Muistikirjat ja kansiot: Korkkikangasta voidaan käyttää vihkojen ja kansioiden päällysmateriaalina.

Pöytätarvikkeet: kohteita, kuten hiirimattoja, voidaan valmistaa korkkikankaasta.

Puhelinkuoret: Korkkikankaasta valmistetaan kestäviä ja tyylikkäitä puhelinkuoria.

Kannettavien tietokoneiden suojukset: Näitä voidaan käyttää suojakoteloiden luomiseen kannettaville tietokoneille ja tableteille.

Auton sisätilat: Joissakin huippuluokan autoissa käytetään korkkikangasta sisäosissa, kuten istuinpäällisissä ja verhoiluissa.

Tennismailojen kahvat: Korkkikankaasta voidaan tehdä mukavat ja imukykyiset kahvat tennismailoihin, sulkapallomailoihin jne.

Käsityöt ja tee-se-itse: Monipuolisuuden vuoksi korkkikangasta käytetään usein erilaisissa käsityöprojekteissa.

Korkkikangas on arvostettu sen ekologisesta ja kestävästä luonteesta, sillä korkin korjuu ei vahingoita puuta ja kuori kasvaa ajan myötä takaisin.

Korkkikangas ekologisena huonekaluverhoiluna.

Korkkikangas on innovatiivinen materiaali, joka on saamassa suosiota ekologisten ominaisuuksiensa ja esteettisen ulkonäön ansiosta. Korkkikankaan käytöllä huonekalujen verhoiluna on useita sekä ekologiaan että muotoiluun liittyviä etuja:

Ekologiset edut:
Uusiutuva materiaali:

Korkinkuori on uusiutuva luonnonvara, joka saadaan korkkipuusta. Tämä puu voidaan altistaa ”kuorenpoistolle” muutaman vuoden välein vahingoittamatta itse puuta.
Ympäristöystävällinen:

Korkkikankaan valmistuksessa käytetään tyypillisesti prosesseja, jotka ovat ympäristöystävällisempiä kuin jotkut muut verhoilumateriaalit.
Biologinen hajoavuus:

Korkinkuori ja siten korkkikangas on biohajoavaa, mikä tarkoittaa, että se voi hajota luonnollisesti toisin kuin jotkin synteettiset materiaalit.
Vähäiset ympäristövaikutukset:

Korkkikankaan tuotannossa on tyypillisesti alhainen hiilijalanjälki ja alhainen energiankulutus, mikä merkitsee pienempiä ympäristövaikutuksia.
Suunnittelun edut:
Estetiikka:

Korkkikankaalla on luonnollinen, lämmin ulkonäkö, mikä lisää huonekaluihin ainutlaatuista ja modernia luonnetta.
Rakenne:

Korkkikankaalla on rakenne, joka voi olla sekä herkkä että havaittavissa, mikä antaa huonekalullesi mielenkiintoisen ilmeen ja tekstuurin.
Lämpöeristys:

Korkilla on luonnollisia eristäviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa pitämään miellyttävän lämpötilan korkkikankaalla verhoillulla pinnalla.
Hypoallergeenisuus:

Korkki on luonnostaan ​​hypoallergeeninen, mikä voi olla hyödyllistä ihmisille, jotka ovat allergisia tietyille verhoilumateriaaleille.
Kestävyys:

Korkkikangas voi olla kestävää ja kulutusta kestävää, joten se soveltuu päivittäisten huonekalujen verhoiluun.
Saatavuus eri väreissä:

Korkkikangasta on saatavana eri väreissä, mikä mahdollistaa sen yhteensopivuuden eri sisustustyyleillä.