Korkki levy

Jos etsit korkki levy , ajattelet todennäköisesti hankkia korkkilattia tai korkkilevy. Voit myös harkita ainutlaatuisen mallin soveltamista taloon korkkisivulla. Tai ehkä haluat vain käyttää sitä ravintolassa? Ja sinulla on ympäristöystävällisiä lasinalusia, jotka kestävät pitkään? No, voit käyttää korkkisivuja monin tavoin …

Korkki levy on kyky vaimentaa ilman ääniä välillä 400 – jopa 4000 Hz. Tämä tekee siitä ihanteellisen akustisen erottimen. Lisäksi korkkipohjaiset tuotteet, kuten seinäkorkki tai korkkialusta, myös vaimentavat tärinää ja pehmentävät niitä tehokkaasti. Tämän ansiosta kaikki tärinät vaimentuvat täydellisesti ja huoneesta tulee mukavampaa. Voit käyttää korkin tärinäneristysominaisuuksia myös konepajateollisuudessa suojaamaan laitteita niiden toiminnan aikana ilmeneviltä tärinältä. Arkkitehdit ja sisustusarkkitehdit käyttävät usein korkkilevyjä seinien viimeistelyyn ja sisustamiseen. Arkkeja on saatavana erityyppisinä.


Näytetään tulokset 1–24 / 32

Tarjouksessamme olevat korkkilevytyypit:

Korkkilevyt voidaan korkin raekoon vuoksi jakaa useisiin tyyppeihin. Korkin raekoko on jaettu kolmeen luokkaan: hieno, keskikokoinen ja karkea. Tässä on lyhyt kuvaus jokaisesta näistä luokista:

Hienojakoinen:

Ominaisuudet: Hienorakeisissa levyissä korkissa on pienempiä ja tiheämpiä soluja.

Ulkonäkö: Pinta on sileä ja korkkikuvio on vähemmän havaittavissa.
Käyttökohteet: Hienorakeisia levyjä käytetään usein projekteissa, joissa yhtenäinen ja herkkä rakenne halutaan. Niitä voidaan käyttää projekteissa, joissa estetiikka on avaintekijä.

Keskirakeus:

Ominaisuudet: Keskirakeisissa korkkilevyissä on hienojakoisia suurempia soluja, mutta ne ovat silti suhteellisen tiheitä.

Ulkonäkö: Pinta on vaihtelevampi kuin hienorakeinen ja korkkikuvio on näkyvämpi.

Käyttökohteet: Keskisyvyyslevyt ovat suosittuja projekteissa, joissa estetiikka ja toiminnallisuus yhdistyvät. Niitä voidaan käyttää sekä kaupallisissa että asuinrakennuksissa.

Ominaisuudet: Levyissä, joissa on karkeaa korkinjyvää, on suurempia ja hajaantuneempia soluja.

Ulkonäkö: Pinta on näkyvämpi ja korkkikuvio on selkeä ja erottuva.
Käyttö: Karkearaeiset levyt valitaan usein niiden luonnollisen ulkonäön vuoksi. Niitä voidaan käyttää projekteissa, joissa halutaan korostaa korkin luonnollisuutta.

Luonnonkorkista valmistettujen korkkilevyjen käyttö.
Luonnonkorkista valmistettuja korkkilevyjä käytetään laajasti niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi.

Korkkiseinät: Korkkilevyjä voidaan käyttää seinien peittämiseen, mikä ei ainoastaan ​​anna huoneelle esteettistä ulkonäköä, vaan auttaa myös lämmön- ja äänieristyksenä.

Korkkitaulut: Korkkitaulut ovat erinomainen materiaali korkkitaulujen luomiseen, joihin voidaan kiinnittää muistiinpanoja, valokuvia ja muita asiakirjoja.

Äänieristys: Äänenvaimennusominaisuuksiensa vuoksi korkkilevyjä käytetään usein rakennusten äänieristykseen. Niitä voidaan käyttää seinissä, katoissa ja lattioissa.

Pakkaus: Luonnonkorkki on kevyttä, joustavaa ja iskunkestävää, joten se on sopiva pakkausmateriaali. Voidaan käyttää herkkien esineiden, kuten viinipullojen, suojaamiseen.

Viinitarvikkeet: Korkkia käytetään perinteisesti viinipullojen korkkien valmistukseen. Lisäksi korkkilevyistä voidaan valmistaa erilaisia ​​viinitarvikkeita, kuten lautasia tai lasialustoja.

Korujen valmistus: Luonnonkorkki on kevyttä ja helppokäyttöistä, joten sitä voidaan käyttää ainutlaatuisten korujen luomiseen.

Luovat käsityöt: Korkkilevyt ovat suosittuja käsityössä ja tee-se-itse. Niitä voidaan leikata, liimata, maalata ja koristella, mikä tekee niistä loistavan materiaalin erilaisten esineiden luomiseen.

Lämmöneristys: Korkkilevyillä on sekä lämpöä että ääntä eristäviä ominaisuuksia, minkä vuoksi niitä käytetään rakentamisessa energiatehokkuuden parantamiseksi.

Muut käyttötarkoitukset: Korkkilevyjä käytetään myös hattujen, kenkien, surffilautojen valmistuksessa ja jopa taideteollisuudessa mallimateriaalina.

Korkkilevyt ovat yksi suosituimmista materiaaleista, joita käytetään huoneiden äänieristykseen.

Ne imevät hyvin ääniä: Korkinkuori on luonnollinen materiaali, jolla on huokoinen rakenne, minkä ansiosta se vaimentaa erinomaisesti ääniä. Tämä tekee korkkilevyistä tehokkaita kaikujen ja melun vaimentamisessa.

Helppo asentaa: Korkkilevyt ovat yleensä kevyitä ja helppoja leikata, joten ne on helppo asentaa. Ne voidaan liimata seiniin, kattoon tai lattiaan ja asentaa myös kehyksiin, jolloin saadaan aikaan ääntä vaimentavia paneeleja.

Lämmöneristys: Korkilla on myös eristäviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan huoneen energiatehokkuutta.

Ongelma meluisan naapurin kanssa seinän takana – korkkilaudat auttavat.

Korkkilevyt voivat olla tehokas ratkaisu, jos seinän takana olevista naapureista tulee meluongelmia. Korkki on materiaali, jolla on hyvä äänenvaimennus, mikä tarkoittaa, että se voi auttaa vaimentamaan seinien läpi kulkevia ääniä. Tässä on joitain vaiheita, joita voit tehdä:
Etsi melun lähde: Yritä tunnistaa paikka, josta eniten melua tulee. Onko se peräisin televisiosta, musiikista, keskusteluista tai muista tekijöistä? Tämä auttaa sinua levittämään äänieristystä perusteellisemmin.

Käytä korkkilevyjä: Osta sopivan paksuisia korkkilevyjä ja asenna ne seinälle, joka on jaettu naapurisi kanssa. Voit liimata tai ruuvata ne seinään. Muista noudattaa tarkasti valmistajan asennussuosituksia.

Energiansäästö korkkilevyillä varustetun lämmöneristyksen ansiosta.

Lämmöneristys korkkilevyillä voi edistää merkittävästi rakennuksen energiansäästöä. Jotkut korkkilevyjen lämmöneristyksen eduista ovat:

Säästöjä lämmitys- ja jäähdytyskuluissa:
Korkkilevyillä on sekä lämpöä että ääntä eristäviä ominaisuuksia. Ne parantavat rakennuksen kykyä ylläpitää tasaista lämpötilaa, mikä vähentää energiankulutusta lämmitykseen talvella ja jäähdytykseen kesällä.

Lämmönpoiston vähennys:
Korkki on materiaali, jolla on alhainen lämmönjohtavuus, mikä tarkoittaa, että se estää lämmön kulkua rakennuksen sisä- ja ulkopuolella. Tämä vähentää lämpöhäviöitä ja jatkuvan lämmityksen tai jäähdytyksen tarvetta.

Energiatehokkuuden lisääminen:
Lämmöneristyksen parantaminen lisää osaltaan rakennuksen energiatehokkuutta. Tämän seurauksena energiankulutus on pienempi, millä on positiivinen vaikutus energialaskuihin.

Lämpömukavuus:
Hyvälaatuinen korkkilevyistä valmistettu lämpöeristys parantaa lämpömukavuutta rakennuksen sisällä. Se eliminoi kylmät kohdat ja ylläpitää tasaisen lämpötilan, mikä tekee asukkaista mukavamman.

Kestävyys ja alhainen lämmönsiirto:
Korkille on ominaista alhainen lämmönsiirto, mikä tarkoittaa, että tällä materiaalilla on kyky ylläpitää vakiolämpötilaa pitkään. Tämä edistää lämpöolosuhteiden vakautumista huoneissa.

Tasapainoinen hahmo:
Luonnonkorkki on ekologinen materiaali, joka saadaan korkkitammen kuoresta ilman, että puita tarvitsee kaataa. Korkkieristeen käyttö tukee kestävyyttä ja auttaa pienentämään hiilijalanjälkeäsi.

Ympäristönsuojelu:
Korkki on biohajoava ja kierrätettävä, mikä tekee sen tuotannosta ja käytöstä ympäristöystävällisempää kuin jotkut muut eristemateriaalit.

Pitkän aikavälin edut:
Vaikka korkkilevyillä tehtyyn lämmöneristykseen investoinnista saattaa aiheutua alkukustannuksia, pitkällä aikavälillä se tuo merkittäviä etuja energiakustannussäästöjen muodossa.
On syytä korostaa, että eristyksen tehokkuus riippuu materiaalien laadusta ja ammattimaisesta asennuksesta. Siksi on tärkeää neuvotella lämmöneristysasiantuntijan kanssa sopivien materiaalien ja asennusmenetelmien valinnassa rakennusolosuhteisiin.

Korkkilevyjen asennus seinälle.

1. Seinän valmistelu:
Varmista, että seinä on puhdas, kuiva ja sileä. Jos epätasaisuuksia on, ne tulee tasoittaa.2. Materiaalin purkaminen pakkauksesta:

Poista korkkilevyt pakkauksesta ja jätä ne sisätiloihin muutamaksi päiväksi ennen asennusta sopeutuaksesi kosteusolosuhteisiin.

3. Mittaus ja leikkaus:
Mittaa tarkat mitat seinästä, johon levyt asennetaan. Tee sitten tarvittaessa leikkauksia.

4. Asettelusuunnittelu:
Ennen kuin aloitat levyjen liimaamisen, suunnittele layout ja päätä mistä aloittaa ja mihin suuntaan ne asennetaan.

5. Liiman valmistelu:
Käytä korkkiliimaa tai kontaktiliimaa. Valmistele liima valmistajan ohjeiden mukaan.

6. Liiman levittäminen:
Levitä liima tasaisesti korkkilevyjen taakse ja seinälle liiman valmistajan suositusten mukaisesti.

7. Levyjen asettaminen:
Aseta ensimmäinen korkkilevy suunnitellun asettelun mukaan, paina se varovasti seinää vasten.

8. Puristus ja tasoitus:
Käytä puristustelaa varmistaaksesi, että levy kiinnittyy tasaisesti seinään. Tarkista, että laudat ovat tasaisesti kohdakkain.

9. Seuraavien levyjen liimaus:
Jatka liiman levittämistä ja myöhempien lautojen asettamista, kunnes koko pinta on peitetty.

10. Laajennettavuus:
Jätä lautojen ja viereisten verhoilujen tai muiden pintojen väliin pieni tila, jotta materiaali voi laajentua ja supistua luonnollisesti.

11. Viimeistely:
Kun kaikki levyt on asennettu, asenna jalkalistat tai muut koriste-elementit viimeistelemään projekti esteettisesti.

12. Puhdistus ja huolto:
Noudata korkkilaattojen puhdistus- ja huoltosuosituksia niiden kestävyyden ja ulkonäön säilyttämiseksi.