Paisutettu Korkki 10x1000x500 mm

10.50 yhdelle pala

Tekniset tiedot

 Paino  1,8 kg
 Työskentelylämpötila  -180 ° C – + 120 ° C
 Ominaislämpö  1,67 Kj / Kg ° C
 Paksuus  10 mm
 Leveys  500 mm
 Lämmönjohtokyky  0,37 – 0,040 W / mK
 Tiheys  170 kg / m3
 Pituus  1000 mm

Kuvaus


Paisutettu Korkki 10x1000x500 mm


Asiakkaat käyttivät usein eristemateriaalina paisutettu korkki 10x1000x500 mm. Laajennettu korkki 10x1000x500 mm on vaihtoehto styroksi ja mineraalivilla. Korkkimme on täysin luonnollinen, koska tuote on valmistettu korkkitammikuoresta.

Tuote on 100% luonnollinen, myrkytön, sienenkestävä ja pitkäikäinen. Se ei menetä ominaisuuksiaan jopa monen vuoden käytön jälkeen. Kun käytät laajennettua korkkia, sinun ei tarvitse huolehtia palon leviämisestä. Puhumattakaan siitä, että paisutettu korkki on itsestään sammuva.


Voit käyttää laajennettua korkkia 10x1000x500 mm:


 • Sisä- ja ulkoseinien lämpö- ja äänieristys (ulkoseinien tapauksessa, kuten polystyreenin tapauksessa, korkki on peitettävä verkolla ja kipsillä)
 • Kattojen äänen- ja lämmöneristys
 • Eristeenä betonitasoituselementeille
 • Litteiden kattojen ja terassien lämpö- ja äänieristys,
 • Laitteiden, esineiden ja koko asutettavien tilojen tärinäeristys,
 • Matelijatalojen koristeellinen viimeistely

Agglomeroidun korkintärkeimmät edut ovat:


 • Mitojen muuttumattomuus lämpötilan muutoksista ja käyttöilasta riippumatta
 • Käytön turvallisuus
 • Ekologinen materiaali
 • Ei aiheuta myrkyllisiä huuruja palaessaan
 • Huomattavat äänieristysparametrit.

Rakennusten eristys


 • Lastulevy korkkilämmön- ja äänieristykseen.
 • Rakennusten lämpöhitaus ja suhteellinen kosteus (RH)
 • Palonkestävyys ja alhainen kaasun vapautuminen
 • Äänenvaimennus ja siten melun vähentäminen
 • Energiankulutus alentamalla lämpötila-aluetta

Se johtui tarpeesta kierrättää korkkijätteet. Valmistajat vahvistivat 10 mm: n paisutetun korkin parhaaksi luonnoneristeeksi, jota tällä hetkellä käytetään rakennusalalla. Oikean hionnan ja puhdistuksen vuoksi korkkinjyvät puristetaan ja agglomeroidaan korkeissa lämpötiloissa. Tämän järjestelmän avulla korkkisolut voivat säilyttää kaikki ominaisuutensa (elävät solut, jotka on täytetty ilmalla tilavuuden korvaamiseksi) ja tehdä niistä maailman paras luonnollinen eriste.

Rakennustekniikan kansallisen laboratorion tiukkojen testien mukaan 10 mm: n paisutettu korkki on paras äänenvaimennin, ja se luokitellaan luokkaan M2 palokäyttäytymisen perusteella. On jonkin verran näyttöä siitä, että se on ei-kemiallinen eriste, mikä estää liekkien kehittymistä.

Aglomerado Negro -paneelit ovat hyvä lämmöneriste (joko kylmälle tai lämmölle) ja erinomainen kosteutta imevä aine. Se on epäilemättä paras materiaali kosteutta vastaan.

Teknisen rekisterimme mukaan Aglomerado Negro: n käyttöä pidettiin parhaana lämmön- ja äänieristysprosessina. Voit käyttää sitä ETICS-järjestelmän kanssa seinien välissä tai ulkona. Lisäksi voit käyttää sitä katossa tai katossa. Voit käyttää sitä myös samassa huoneistossa olevien huoneiden välillä. Sama reitti on lähes sataprosenttisesti tehokas eri huoneistojen ja hotellihuoneiden välillä.

On selvää, että se on luonnollinen ja biohajoava eriste.


Suosittelemme myös muita laajennettujen eristävien korkkilevyjen värejä ja mittoja.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1.8 kg (kilogramma)
Temperatuursbestendigheid

– 180°C – + 120°C

Soortgelijke warmte

1,67 Kj/Kg°C

Densiteit

80 – 320 kg/m3

Breedte

500mm

Dikte

10mm

Warmtegeleidingscoëfficient

0,037 – 0,040 W/mK

Lengte

1000mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paisutettu Korkki 10x1000x500 mm”