Luonnollinen korkkikangas HAVANA VEGA

46.00 juoksevaa metriä kohti

MOSAIC korkkikangas on korkealaatuinen tuote, jota arvostetaan korkealla tasolla. Rullaa valkoinen 28 m2 (20 mx 1,4 m)

TEKNISET PARAMETERIT

Leveys: 1,4 m

Paksuus noin 1mm

Myynti asteittain 1 x 1,4 miljoonaa; 2×1,4m jne.

Kuvaus


Luonnollinen korkkikangas HAVANA VEGA


Luonnollinen korkkikangas HAVANA VEGA on korkealaatuinen tuote, erittäin tyylikäs materiaali maailmanlaajuisesti. Sitä käytetään muun muassa korkkikäsilaukkujen, korkk lompakkojen, korkkivöiden jne. Valmistukseen. Myös huonekaluverhoiluun (nojatuolit ja sohvat)

Ekologiset korkkitekstiilit ovat repimiskestäviä ja kiinnitetty oikeilla valmisteilla, jotka varmistavat, että ne ovat myös kosteudenkestäviä. Se on erittäin suositeltava tyylikäs tuote.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisäinformaatio

Waga 1.00 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Luonnollinen korkkikangas HAVANA VEGA”