Soikea korkkikuutio joogaharjoitteluun

12.50 taiteen vuoksi

Mitat:

305x120x75mm

Tuotetunnus (SKU): YOGAKOS-1-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Soikea korkkikuutio joogaharjoitteluun


Tarjoamme joogaharjoitteluun pieniä ja ympäristöystävällisiä soikeita korkkikuutioita, jotka ovat joustavampia ja liukumattomia kuin normaali puu. Ne eivät pidä paljon ääntä pudotessaan. Soikea korkkikuutiomme joogaharjoitteluun on vedenpitävä. Se on helppo pitää puhtaana. Ne ovat kestävämpiä kuin vastaava komposiittivaahto. Pieni soikea korkkikuutio joogaharjoitteluun on leikattu alkuperäiseen korkkiin. Niitä voidaan käyttää harjoituksen aikana vähentämään ranteen jännitystä.

Luonnollisesta agglomeroidusta korkista valmistettu soikea korkkikuutio joogaharjoitteluun. Erityisen hyödyllinen seisoma-asennossa, joka antaa uutta pontta jalkojen ja käsien kanssa työskentelyyn.

Mitat:

305x120x75mm

Suosittelemme muita joogatarvikkeitamme.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.650000 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soikea korkkikuutio joogaharjoitteluun”