Korkki Paneelit

Korkkipaneelit ovat erittäin kestäviä ja todistettu tuhansissa huoneissa viimeisen 20-30 vuoden aikana. Koska korkki on vedenkestävä, kuivumisessa ei ole ongelmia, kuten puuparketissa. Epätyypilliset paneelin mukaiset solumallit antavat sisustukselle tyylikkään ilmeen yhdistettynä moderniin, ekologiseen muotoiluun. Sitä käytetään sekä kotona että toimistossa. Paneelit ovat kyllästetyt ja ne voidaan kävellä heti.


Näytetään kaikki 4 tulosta

Miten korkkipaneelit auttavat äänieristämään ja eristämään lattian asunnossa?

Korkkipaneelit ovat erinomainen materiaali ääni- ja lattiaeristykseen asunnossa. Tässä on joitain etuja korkkipaneelien käytöstä tähän tarkoitukseen:

Äänieristys: Korkkitammen kuori on luonnostaan ​​joustavaa, mikä antaa korkkipaneeleille erinomaiset äänieristysominaisuudet. Ne vaimentavat ääntä, estävät melun leviämisen huoneiden välillä ja vaimentavat kävelevien tai putoavien esineiden ääntä. Tämän avulla voit vähentää merkittävästi huoneen melutasoa.

Lattian eristys: Korkin kuoressa on kaasulla täytetty solurakenne, mikä tekee korkkipaneeleista erinomaisen lämmöneristeen. Tämän ansiosta ne säilyttävät lämmön, mikä auttaa lämmittämään huonetta. Lattian eristys voi olla erityisen tärkeää kylmemmässä ilmastossa, mikä lisää asunnon lämpömukavuutta.

Joustavuus ja kävelymukavuus: Korkkipaneelit ovat joustavia ja pehmeitä, joten niillä on mukava kävellä. Tämä parantaa ehdottomasti huoneen käyttömukavuutta, erityisesti huoneissa, joissa kävelet paljon, kuten keittiössä tai olohuoneessa.

Helppo asentaa: Korkkipaneelit toimitetaan valmiina levyinä, joten ne on helppo asentaa. Ne voidaan asentaa useille pinnoille, myös olemassa oleville lattioille, mikä tekee niistä houkuttelevan jälkiasennusratkaisun.

Hygieeninen: Korkin kuorella on luonnollisia antibakteerisia ja sieniä torjuvia ominaisuuksia, mikä tekee korkkipaneeleista hypoallergeenisia ja helppo pitää puhtaana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että korkkipaneelit ovat erinomainen ratkaisu asunnon lattioiden äänieristykseen ja eristämiseen tarjoamalla sekä käytännöllisiä akustisia että lämpöetuja.

Korkkilattiapaneelit – vinkkejä lattialle asentamiseen kotona.
Korkkilattialaudat voivat olla erinomainen valinta, jos haluat mukavan ja ympäristöystävällisen lattian. Tässä muutamia vinkkejä korkkilattiapaneelien asentamiseen:

1. Totuta korkki:

Ennen asennusta anna korkkilattiapaneelien tottua huoneeseen vähintään 48 tuntia. Tämä auttaa korkkia sopeutumaan huoneen lämpötilaan ja kosteuteen.

2. Valmistele alusta:

Varmista, että pinta on puhdas, kuiva ja tasainen. Poista kaikki roskat ja korjaa mahdolliset kolhut tai halkeamat.
Jos asennat betonialustalle, varmista, että se on kunnolla kovettunut ja kuivunut.

3. Kosteussuoja:

Harkitse kosteussulun, kuten höyrysulun, asentamista, varsinkin jos asennat kannen betonialustalle tai kellariin.

4. Asettelu ja suunnittelu:

Ennen kuin aloitat, sinun on suunniteltava korkkilattiapaneelien sijoitus. Harkitse ovien sijoittamista ja siirtymiä muihin lattiamateriaaleihin. Mittaa ja merkitse aloituspiste varmistaaksesi symmetrisen ja tasapainoisen asennuksen.

5. Pohjuste:

Jotkut korkkilattiatuotteet saattavat vaatia pohjamaalin. Tarkista valmistajan suositukset ja asenna tarvittaessa tietty alusta, mielellään myös korkit.

6. Liimaa tai napsauta järjestelmä:

Korkkilattiat voidaan asentaa liimalla tai napsautusjärjestelmällä. Noudata tietyn tuotteen valmistajan ohjeita.

7. Asennus:

Aloita korkkilattian asettaminen huoneen keskeltä ja siirry ulospäin. Tämä auttaa säilyttämään symmetrian.
Varmista, että paneelit sopivat tiiviisti toisiinsa jättämättä rakoja. Varmistaaksesi tiukan istuvuuden, käytä kierrelohkoa ja kumivasaraa napsautusjärjestelmän asentamiseen.

8. Leikkaa ja sovita:

Leikkaa korkkipaneelit terävällä veitsellä tai hienohampaisella sahalla niin, että ne sopivat esteisiin tai huoneen kehään.
Säilytä laajenemisraot huoneen reunoilla, yleensä noin 1/4 tuumaa, jotta ne mukautuvat luonnolliseen laajenemiseen ja supistumiseen.

9. Saumojen tiivistys:

Harkitse korkkilattiatiivisteen käyttöä lankkujen välisissä liitoksissa saumattoman ulkonäön ja kestävyyden lisäämiseksi.

10. Lopputulos:

Asenna siirtymälistat paikkaan, jossa korkkilattia kohtaa muuntyyppiset lattiat tai oviaukkoja. Leikkaa ylimääräinen korkki reunoista listalla tai jalkalistalla saadaksesi puhtaan ja viimeistellyn ilmeen.

11. Huolto:

Noudata valmistajan huolto-ohjeita, jotta korkkilattiasi näyttää hyvältä pitkään.