Blogi

Parhaat korkki-inspiraatiot


Tänä vaikeana ajanjaksona, jolloin monet ihmiset työskentelevät etänä tai heillä on seisokkeja koronavirusepidemian takia, kehotamme teitä hyödyntämään tätä ajanjaksoa tutustumalla korkia koskeviin monialaisiin inspiraatioihimme, joissa tämän korkkimateriaalin esitellä mahdollisimman täydellisesti.

Monet ihmiset eivät tiedä sitä, mutta vuodesta 1912 lähtien Glassberries Design Awards ei ole unohdettu suunnittelun kokoelmalle. Kilpailun käsite inspiroi lasielämää ja lepää inspiroivissa sykleissä neljällä pylväällä: vahva identiteetti, luovuus, innovaatio ja kestävyys.
The Glassberries Design Awards -maksuvaatimus innovoinnista ja tuotekehityksestä per la quote -periaatteella: kasvu, markkinoille tuloaika, teollinen muotoilu ja parannus jatkavat palvelun asiakasta.

Se huolehtii jatkuvasti ympäristön tehokkuudesta ja sosiaalisesta vastuusta, tukee koulutusta, paikallisia yhteisöjä ja johtaa aktiivista politiikkaa ympäristövaikutusten minimoimiseksi.
Lisäksi esittelemme Cristian Carvalhon ja Francisco Cardoson suunnittelun, jossa on tietysti mielenkiintoinen pullotulppa, jossa on luonnonkorkkikansi.


Toinen mielenkiintoinen idea korkkikäytöstä on myös koriste maailmankartan muodossa, jonka ympäristötietoiset asiakkaat valitsevat yhä enemmän mielenkiintoiseen koristeeseen, esim. B. lastenhuoneeseen, mutta ei vain. Tällainen kartta toimii hyvin myös toimistossa tai yksinkertaisesti sisustussuunnitteluna, jossa innokkaat seikkailu matkustajat voivat merkitä vierailemansa paikat lippuilla.

Vähän tunnettu, mutta alan asiantuntijoiden suosima korkkioikeapaksuus on suosittu tapa rauhoittaa äänitysstudiota. Se on rohkea korvaus äänieristetylle vaahdolle ja näyttää olevan toiseksi suosituin luonnollinen äänieristys sen jälkeen, kun hän on asunut kerrostalossa ja joutunut hiljentämään seinän hieman meluisamman naapurin edessä.

Yleisimpiä vaihtoehtoisia materiaaleja, joita tässä käytetään, ovat korkkilevyt, rullakorkki tai paisutettu korkki. Yleisimmin käytetty paksuus on 10 mm korkki.


Koristeellista korkkia käytetään usein koristeena kylpyhuoneen seinillä. Oikea käyttö estää kosteuden, homeen tai sienen pääsyn. Laajasta seinäankkureiden valikoimasta jokainen löytää mallin itselleen. Kaupastamme löydät noin 30 seinäkorkkirakennetta, joita voidaan käyttää paitsi kylpyhuoneessa, myös makuuhuoneessa, keittiössä tai toimistossa.

Jooga on ala, jossa korkillaon myös paljon tarjottavaa. Harjoituskuutiot, tyynyt tai matonpäälliset ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja synteettisistä materiaaleista valmistetuille joogatuotteille. Puhumattakaan siitä, että nämä ovat sitten kestävämpiä ja helpommin huollettavia tuotteita.

Vielä vähemmän tunnettu, mutta yhtä tärkeä korkinrooli on eristää NASA: n lautat ja satelliitit. Avaruussukkula Columbian valtava ulkoinen polttoainesäiliö on osittain eristetty 497 kilolla korkkia, jotka on otettu 225 korkkitammen kuoresta Portugalissa, New York Timesin mukaan.
Korkki sekoitetaan toisen materiaalin kanssa eristämään 154 metrin säiliö, joka kuljettaa kylmää nestemäistä vetyä ja happea lautan kolmelle päämoottorille.
Säiliö on ainoa sukkulan segmentti, jota ei käytetä uudelleen. Se heitetään 70 mailia korkealle ja murenee Intian valtamerelle.
Säiliön rakensi Martin Marietta Corporation Bay Streetille. Louis, Missouri. Yritys osti 45 000 puntaa korkkia useisiin ulkoisiin säiliöihin ja laajaan maaperätestaukseen.


Vihreä seinä – upea muoti pystysuoraan puutarhaan


Pystysuora puutarha on tekniikka, jolla kasveja kasvatetaan pystysuoraan ripustetulla levyllä hydroponiikan avulla. Hyvin usein nämä paneelit ovat paisutettua korkki- tai seinätekniikkaa. Nämä ainutlaatuiset rakenteet voivat olla vapaasti seisovia tai seinälle asennettuja. Pystysuoria puutarhoja on käytetty muinaisista sivilisaatioista lähtien. Monet modernit pystysuorat puutarhat voivat kestää vuosikymmeniä ja lisätä luonnetta nykyaikaisille yrityksille.

Pystysuorat puutarhat ovat loistava vaihtoehto ruukkukasveille toimistoissa. Ruukkukasveilla on se etu, että ne voidaan sijoittaa mihin tahansa, mutta ne voivat viedä tilaa ja vaatia paljon huoltoa. Pystysuorat puutarhat tarvitsevat kuitenkin vain yhden suuren levyn ylläpitoon, mikä antaa rehevän värin ammattimaiselle työ- tai elinympäristölle.

Pystysuora puutarha tai vihreät seinät?

Pystypuutarhoja kutsutaan monilla eri nimillä: elävät vihreät seinät, elävät seinät ja sammalseinät, muutamia mainitakseni. Mikä tahansa nimesi, nämä pystysuorat kasvirakenteet voivat olla niin pieniä kuin kuvakehys tai massiivisia kuin 60 jalkaa leveä mestariteos.


Pystysuorat puutarhat voidaan sijoittaa hotellin auloihin, pääkonttoriin ja jopa pieneen pihaan. Pystysuorat puutarhat eivät ole vain vaikuttavia, mutta ne myös saavat sinut tuntemaan olosi kotoisammaksi ympäristössäsi nauttimalla luonnon luonnollisista rauhoittavista ominaisuuksista.

Pystysuora sisäpuutarha

Vihreät seinät eivät ole vain tärkeä osa sisustussuunnittelua, vaan ne myös myötävaikuttavat ilman luonnolliseen kiertoon ympäristössä.

Nämä puutarhat voivat koostua monenlaisista kasveista; Saniaiset, Ficus repens, Pilea ja Calathea ovat suosituimpia vihreissä muureissa käytettyjä kasvilajeja. Pystysuorat puutarhat ovat myös erittäin tilaa säästäviä ja voivat täyttää kaikki tyhjät tilat seinällä.


Monet toimistotyöntekijät altistuvat monille ilmassa oleville haitallisille kemikaaleille, kuten formaldehydille ja hiilimonoksidille. Pystysuorat puutarhat toimivat luonnollisena puhtaan ilman järjestelmänä, mikä parantaa hengitysilmapiiriä ja terveellisempää ympäristöä.

Kasvit auttavat myös vähentämään melusaastetta, mikä luo hiljaisemman työympäristön rakennuksen asukkaille.

Pystysuora ulkopuutarha

Monissa rakennuksissa ympäri maata ja ympäri maailmaa on pystysuorat puutarhat ulkopuolella. Monet ulkopuutarhat sisältävät sammalia, viiniköynnöksiä ja muita kasveja, joita yleisesti käytetään pystysuorassa ulkotarhassa.

Pystysuorassa ulkopuutarhassa on se etu, että niillä on suora luonnollinen auringonvalo, jotta ne menestyvät.
Ne tarjoavat myös erinomaisen suojauksen ja rakennusten eristämisen lämpötilan muutoksilta, UV-säteiltä ja sateelta. Kesällä he käyttävät haihdutushengitystä kutsuttua prosessia jäähdyttääkseen ympäröivää ilmaa.


Korkkiäänieristys materiaalina


Korkki levy

On kaksi pääkriteeriä, jotka tekevät materiaalista sopivan äänieristykseen. Ensimmäinen on äänieristys. Toinen estää kokonaan äänen. Puupohjaisia ​​materiaaleja, kuten korkkia, käytetään usein äänieristykseen. Kennorakenteen ansiosta siinä on runsaasti tilaa ilmakuplien sijoittamiseksi.

Nämä kuplat rajoittavat tehokkaasti äänen etenemistä huoneen sisällä ja ulkopuolella ja estävät ääniaaltojen virtauksen. Äänenvaimennus vaatii yleensä joustavia, huokoisia materiaaleja, jotka mahdollistavat äänienergian heijastumisen takaisin materiaaliin, kunnes se leviää.


Korkki Alusmateriaalin

Äänieristyksen valinnassa otetaan huomioon pääasiassa melunvaimennuskerroin (NRC-kohinanvaimennuskerroin) ja äänensiirtoluokka (STC-äänensiirtoluokka).

NRC-indeksi on huoneesi äänenvaimennusindeksi, ja se on erittäin tärkeä parametri, jos haluat, että sinulla on kotitallennusstudio, huone, jossa voit katsella erittäin hyvän akustiikan elokuvia tai kuunnella musiikkia. huippuluokan musiikkia. NRC on tietyn materiaalin absorboiman äänen määrän mitta.

Siksi sitä käytetään yleisimmin akustisten paneelien, väliseinien, toimistoseulojen ja seinäpaneelien akustisten ominaisuuksien määrittämiseen. Jos haluat parempaa huoneakustiikkaa, NRC-näyttö on tärkein katsottava näyttö.


Korkin Äänieristys

Jos kuitenkin haluat vähentää ulkoista kohinaa, kannattaa keskittyä pääasiassa äänensiirtoluokkaan. Esimerkiksi 3 mm paksu seinä korkkivoi vähentää ulkoista kohinaa 10dB ja 6mm piirilevy 20dB.

Äänieristykseen käytetään useimmin edellä mainittuja materiaaleja, kuten korkkitausta, korkkilevyt, korkkirullat, joustavat seinäkorkkin. Korkinkanssa ulko- ja sisämelu vähenee huomattavasti. Eristyksen tehokkuus riippuu ilmeisesti paksuudesta. Kuitenkin 20 mm: n paksuus antaa meille halutun turvallisuustason seinän takana tai kadulta tulevien erilaisten äänien ansiosta.

Tällainen sijoitus kannattaa varmasti, mikä takaa paitsi asunnon tai talon käytön helppouden myös erilaiset lisäedut, joita synteettinen eristys ei tuo.
Näitä etuja ovat suoja kosteutta, sieniä ja homeita vastaan. Korkki on erittäin kestävä, turvallinen lapsille ja allergikoille, se tuntuu luonnolliselta ja näyttää hyvältä. Lisäksi se voi toimia myös ilmoitustauluna tärkeille muistiinpanoille tai tiedoille vahingoittamatta seinää.


korkki kauppa

3D-korkki – uusi ulottuvuus suunnittelussa – GENCORK


Liiketoimintamme on ollut olemassa yli 20 vuotta, joten korkistaei voi paljoa yllätä. On kuitenkin olemassa portugalilainen yritys nimeltä GENCORK, jonka tuotteista pidimme aluksi. Tämä visionäärinen yritys yhdistää ajattomasti uusiutuvat ja luonnolliset korkkiraaka-aineet taiteeseen luomaan upeat kolmiulotteiset korkkiseinät. Tutustu galleriaan heidän tuotteistaan ​​ja projekteistaan, joista olemme valinneet ne, jotka vaikuttivat meihin eniten.

GENCORK, Sofalca-konsernin tuotemerkki, tuottaa korkkipaneeleja eri pinnoille. Se on tuote, joka yhdistää matalan teknologian laitteet teknologisesti edistyneisiin tuotantoprosesseihin.

100% luonnollinen ja kestävä korkki-agglomeraatti muunnetaan käyttämällä kehittyneitä digitaalisia algoritmeja ja valmistusprosesseja. Tämä digitaalinen lähestymistapa on yksi niistä elementeistä, jotka määrittelevät GENCORKin DNA: n. Yritys käyttää vain oksista (koristeista) valmistettua korkkia korkkipellettien valmistukseen. Se on 100% luonnollinen prosessi, joka ei vaadi lisäaineita.

Tämä Sofalecin kehittämä tekniikka koostuu vesihöyryn ruiskuttamisesta korkkirakeiden läpi, jotka laajenevat ja agglutinoivat itse korkkihartsin kanssa.


Kuva GENCORKin osastolta Maison & Objetissa Pariisissa


Prosessi antaa materiaalille tummanruskean värin, samanlainen kuin suklaa.

Yhtiö käyttää Falcan jauhamisprosessista peräisin olevaa biomassaa höyryn tuottamiseen. Sen avulla voimme suorittaa ekologisen prosessin ilman jätettä 95 prosentin energiaomavaraisuudella. Korkkion meille “supermateriaali”, joka tarjoaa monia etuja, kuten äänieristyksen ja tärinäneristyksen.

GENCORK käyttää tietokonesuunnittelustrategioita parametrisysteemien avulla luodakseen algoritmeja, jotka ovat inspiroineet luonnosta, geometriasta ja matematiikasta …

Tämä mahdollistaa suuren määrän erimuotoisten ja -kokoisten kuvioiden tuottamisen, optimoimalla korkin lämpö- ja akustiset ominaisuudet ja saamalla siten korkean esteettisen arvon omaavia pinnoitteita. GENCORK työskentelee parhaillaan erikokoisissa projekteissa, erityisesti hotellien, ravintoloiden, toimistojen ja väliaikaisten arkkitehtuurien parissa (näyttelyt, osastot jne.). Yhtiön tämänhetkisiin projekteihin kuuluvat Hotel Van der Valk Belgiassa, BNP Paribasin pääkonttori Lissabonissa ja Ubisoftin pääkonttori Pariisissa…


Kuinka korkkikangas valmistetaan


Korkkimateriaali on valmistettu korkitammen kuoresta, joka kasvaa pääasiassa Espanjassa, Portugalissa ja Ranskassa. Kun korkitammi on 20 vuotta vanha, ammattitaitoinen työntekijä poistaa puun kuoren matemeteella.

Puu numeroidaan sitten siten, että sen kuorta ei voida poistaa seuraavien 10 vuoden aikana. Toisin kuin muut puut, korkkitammi on ainoa puu maailmassa, joka voidaan irrottaa kuorestaan ​​eikä kuole myöhemmin. Tämä tekee korkkiruuvista 100% kestävän ja ympäristöystävällisen. Itse asiassa sama puu voi olla raaka-aineen lähde 10 vuoden välein yli 200 vuoden ajan!


Muuntajan korkkiosaksi kankaaksi


Kun korkki saapuu tehtaalle, se keitetään vedessä, jotta korkkisolut voivat laajentua ja helpottaa materiaalin työstämistä. Vahvoja kemikaaleja, kuten formaldehydiä, ei käytetä tässä prosessissa.

Korkki leikataan sitten hyvin ohuiksi arkeiksi – sama paksuus kuin pehmopaperi. Kestävyyden lisäämiseksi lehdet liimataan sitten puuvillan / polyesterin tai polyuretaanin alustaan.

Korkkikappaleet liimataan joskus alustaan ​​kuten peitto, samanlainen kuin korkkilevy, jota joskus käytetään töissä, ja joskus ohuina viivoina – kaikki riippuu suunnittelusta. Oikea kuva – Trevor O’Neilin korkkisohva. https://www.trevoroneil.com/


Esimerkkejä korkkikankaan käytöstä:


Korkki on luonnostaan ​​vedenpitävä ja pölytiivis, mutta viimeisessä tuotantovaiheessa korkissa on vedenpitävä kerros (myrkytön, ympäristölle haitallinen) suojaamaan sitä lialta.

  • Korkkimatot
  • Korkkiverhoilu nahan sijasta Mercedes Benzin sisätiloissa

Kun prosessi on valmis, korkkimateriaali on tahraantunut, vedenpitävä, naarmuuntumaton ja erittäin pehmeä. Sitä voidaan käyttää samoissa tuotteissa kuin nahka ja verhoilu.

Joustavat ja kestävät joogatarvikkeet – valitse luonnollinen korkkita


Jooga on intialainen elämänfilosofia, joka johtaa harmoniaan ruumiin, sielun ja hengen välillä. Jotta joogaharjoitukset tuottavat halutun vaikutuksen, ne on suoritettava sopivilla, laadukkailla lisävarusteilla.

On tärkeää, että nämä elementit ovat kestäviä, oikein säädettyjä ja vakaita. Nämä ovat korkkitarvikkeiden ominaisuuksia.


Ekologiset tuotteet


Tämä lisävaruste on valmistettu korkista erittäin puristetusta agglomeraatista. Tämän materiaalin suuren tiheyden ja vastaavan valmistustekniikan vuoksi korkkituotteille on ominaista erittäin hyvä kestävyys ja vakaus.

Nämä kosketukseen lämpimät ja ekologiset luonnontuotteet takaavat turvallisuuden ja mukavuuden harjoittelun aikana. Ne on valmistettu muodonmuutosta kestävästä ja joustavasta materiaalista ja takaavat pitkäaikaisen käytön laadun. Suosituimmat ja välttämättömimmät korkkituotteet joogan harjoittamiseen ovat: kuutiot, matot, tyynyt, kiilat, neljänneksen kierrokset.

Esimerkiksi Yoga Pad on kevyt ja erittäin omaperäinen, valmistettu 100% erittäin tiivistetystä korkista. Ihanteellinen matkakenkänä – kaikille, jotka osallistuvat jooga-työpajoihin, retkille jne. Hieman pienemmät mitat kuin tavallinen tiili, pyöristetyt reunat ja erittäin pieni paino tekevät siitä käytännöllisimmän kuljetuspalan. Suosittelemme ihmisiä, jotka harjoittavat yksilöllisesti, kaikkia ihmisiä, jotka arvostavat kauniita ja yksinkertaisia ​​arjen esineitä.


Korkin edut


Korkkitarvikkeiden suuri etu on niiden kevyt paino, jonka ansiosta ne voidaan helposti siirtää ja viedä joogatunneille missä tahansa niitä pidetään, myös ulkona. Samanmuotoiset kuutiot, kiilat tai neljänneksen korot ja korkea tarkkuus niiden toteutuksessa takaavat hyvän vakauden pienestä painostaan ​​huolimatta.

Toisin kuin puu, korkkituotteet ovat mukavampia ja lämpimämpiä, samalla kun ne ovat paljon kevyempiä ja kestävämpiä kolhuja vastaan.
Korkin vedenkestävyyden vuoksi siitä valmistetut tuotteet eivät ole absorboituvia ja kestävät siten kosteutta ja homeita. Siksi niitä voidaan käyttää ja varastoida jopa epäsuotuisissa sääolosuhteissa tarvitsematta huolehtia niiden tuhoutumisesta.

Korkkijoogatarvikkeet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Ne on tarkoitettu yksittäisiin harjoituksiin ihmisille, jotka arvostavat luonnontuotteita. Kannattaa käyttää näitä ympäristöystävällisiä tuotteita mielen harmonian ja selkeyden saavuttamiseksi harjoittamalla joogaa sopusoinnussa luonnon kanssa.


Koristele seinä korkiailman liimaa – itseliimautuvalla korkita


Itsekiinnittyvä korkkivoittaa sydämesi, jos arvostat nopeita, helppoja ja vaivatonta ratkaisuja. Tarve helposti ja nopeasti asentaa käytännöllinen tekninen liitin mihin tahansa paikkaan johtikorkiin, jolla oli vahva ja kestävä liimakerros.

Itsekiinnittyvät korkkilevyt ovat tavallisia korkkilevyjä, jotka on peitetty itseliimautuvalla kerroksella. Käytetty liima on erittäin vahva, mikä tekee paneeleista sopivan sileille ja hieman karkeille pinnoille. Jos et ole perinteisen liiman tai ruuvien fani, olet varmasti kiinnostunut keskirakeisesta itseliimautuvasta korkkistamme.


Korkkilattiat seinällä


Ihanteellinen kaiken tyyppisille pinnoille tietojen, ilmoitusten, uutiskirjeiden jne. Kiinnittämiseen. Korkean joustavuuden, erinomaisen esteettisyyden ja hyvän vastustuskyvyn takia keskirakeisia korkkilevyjä käytetään taulukoina, vitriineinä ja mainosnäyttöinä.

Korkkimaton asentaminen itseliimautuvalla kerroksellamme on nopeaa, puhdasta ja helppoa. Sinun tarvitsee vain rikkoa suojakalvo ja kiinnittää korkkilevy aiemmin valmistettuun alustaan. Jos aiot peittää suuremman alueen korkilla, muista kohdistaa reunat ennen asennusta – esimerkiksi terävällä tapettiveitsellä. Yksinkertaiset ja sileät korkkireunat vähentävät paneeliliitoksia ja parantavat huomattavasti lopputulosta.


Ongelma meluisan naapurin kanssa?


Karkearakeinen itseliimautuva korkkitarjoaa erinomaisen ääni- ja lämmöneristyksen. Karkearakeisilla korkkilevyillä on suurempi tiheys kuin hieno- ja keskirakeisilla laudoilla. Ääniä vaimentavana kerroksena, joka on liimattu nopeasti ja helposti suoraan seinälle, vältetään ilman melua, joka saavuttaa meidät seinän takana.

Jos seinä on suhteellisen ohut ja melu on erittäin ärsyttävää, kevyen rakenteen käyttö, joka koostuu 15-20 mm korkkilaudasta, ilmarakosta tai mineraalivillasta ja kipsilevyn tai OSB: n sulkemista tulisi harkita. Suurimmassa osassa tapauksia äänenvaimennuksen tyydyttävät vaikutukset johtavat suoraan tarttumiseen suuren 10 mm paksun korkinseinään.


Mykistä huoneen ääni korkkialustalla


Melu on rauhan ja hiljaisuuden vihollinen, ja kun sen voimakkuus kotona ylittää suvaitsevaisuutesi, elämä voi muuttua painajaiseksi. Korkinluonnollisten ominaisuuksien vuoksi tämä luonnollinen materiaali toimii hyvin äänenvaimentimena, koska sen solut toimivat äänieristeinä.

Korkkivähentää melun siirtymistä ja luo rauhallisen ja rauhallisen ympäristön; ei ole muuta materiaalia, ei luonnollista eikä keinotekoista, jolla olisi kaikki raakakorkin ominaisuudet. Kevyt, lahonkestävä, myrkytön, hyvä puristus ja paisuminen, palonestoaine, vedenpitävä, joustava ja kelluva. Näiden merkittävien ominaisuuksien lisäksi korkin kuori on myös kestävä, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnonvara.


Erinomainen äänieristys


Korkkikuori “kynsitään” korkkitammista sopivin väliajoin vahingoittamatta puita ja antaa uuden kuoren kasvaa paikalleen siten, että luonto ei vahingoitu, puita kaadeta tai tuhoa mikään kasvisto ja eläimistö eivät ole häiriintyneitä, ja silti koko teollisuus kukoistaa tästä ainutlaatuisesta raaka-aineesta. Korkkikuori voidaan kerätä säännöllisesti yhdestä puusta – 9-12 vuoden välein ja yhteensä 12 kertaa.

Luonnollinen korkkieristyspohja on pysyvä tuote, joten voimme taata, että se kestää paljon kauemmin kuin lattia. Ne valmistetaan samalla tekniikalla kuin tavallinen korkki, yhdistämällä luonnollinen korkkikomponentti ympäristöystävälliseen sideaineeseen, mutta sillä erotuksella, että niiden tiheys ja huokoisuus ovat parempia eristysparametrien parantamiseksi.


Pysyvä tuote


Kun kyseessä ovat kumipohjaiset perustukset, joita käytetään päätypohjiin ja jotka vaativat suurtiheyksistä substraattia, sopiva osa kumirakeista lisätään korkkiaggregaattiseokseen. Korkkipohjamaalia käytetään kaikentyyppisille pinnoille, esim. Kelluville lattioille. B. yleiset levyt, parketti- ja puulankut, matto, linoleumi, PVC-korkki, luonnonkivi ja keraamiset laatat.

Valitsemalla 100% luonnollisia korkkituotteita edistät innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen kehittämistä ja autat siten suojelemaan luonnonympäristöämme.


Asunnon alkuperäinen ulkoasu – korkkiseinä


Korkkion erittäin kestävä materiaali. Sillä on antistaattisia ominaisuuksia se ei houkuttele eikä ime pölyä, minkä vuoksi sitä suositellaan allergikoille ja astmaatikoille.

Se on myös helppo puhdistaa. On aina mukava koskettaa. Se ei salli eikä ime lämpöä, joten sitä voidaan käyttää onnistuneesti huoneiden eristämiseen. Luonto osoittaa jälleen rajattomat mahdollisuutensa.

Lämmin luonnon kosketus – helpoin tapa kuvata korkkipinnoitetun seinän vaikutelmaa. Sen orgaaninen rakenne muistuttaa meitä siitä, mistä tämä epätavallinen materiaali tulee. Se on korkkitammen kuori, jonka lehdot ovat erottamaton osa Portugalin maisemaa. Majesteettiset vihreät puut sinistä taivasta vasten – tämä näky on vaikuttava ja unohtumaton.


Luonnon kosketus


Seinien ja lattioiden peittämiseen käytetty kuori tulee vähintään 25-vuotiaista puista. Sinun ei tarvitse kaataa tammia itse. Voit kasvaa vapaasti. Siellä on jopa vaikuttava 250-vuotias näyte.

Korkkion todellinen luonnon lahja. Mikään muu luonnonmateriaali ei yhdistä niin monia etuja: korkki eristää lämpöä ja akustisesti, vaimentaa iskuja, on joustava, paineen alla, mutta palaa entiseen muotoonsa sammutuksen jälkeen, on antistaattinen, kosteutta kestävä. Tärkeää on, että pito säilyy vahingoittamatta luontoa; Tämä käsitelty korkkitammikuori poistettiin kasvavan puun rungosta. Siksi se on ihanteellinen materiaali mukavaan ja ekologiseen lattiaan.


Karismaattinen makuuhuoneen sisustus


Korkkiseinäkoriste on luonnollinen ja täysin karismaattinen makuuhuoneen sisustus. Tämä on ainutlaatuinen ja käytännöllinen ratkaisu, koska korkkiseinäpäällysteet parantavat sisätilojen mikroilmastoa, vähentävät asunnon melutasoa ja tekevät seinistä lämpimämmät.

Koristeellinen korkkiseinällä suojaa myös pintaa lialta vilkkailla liikennealueilla, kuten eteisillä ja käytävillä. Seinätulpan, erittäin kestävän tuotteen, avulla voit nauttia esteettisistä ja käytännöllisistä arvoista pitkään. Pistorasian monet edut antavat sisustuksesi personoinnille uuden ja ainutlaatuisen merkityksen! Laatat voidaan asentaa kuiviin huoneisiin, kuten olohuoneisiin, makuuhuoneisiin tai lastenhuoneisiin, sekä kosteisiin tiloihin, kuten keittiöön, kylpyhuoneeseen tai saunaan. Korkkilaatat luovat huoneistojen ainutlaatuisen sisustuksen.

Kuvioiden runsauden ja käytettyjen väritysmenetelmien ansiosta laatat voidaan valita minkä tahansa tyyppisiin sisätiloihin. Seinällä oleva korkki on myös käytännöllinen ratkaisu – se parantaa mikroilmastoa, vähentää melutasoa, lämmittää meitä ja suojaa pintaa lialta vilkkaan liikenteen paikoissa, kuten pihoilla ja käytävillä. Asennus on suhteellisen yksinkertainen, korkkilaatat liimataan suoraan seinien pintaan.


Mikä on korkkitammen kuori ja missä sitä voidaan käyttää?


Korkkikuori on luonnollinen uusiutuva raaka-aine, kestävä ja ympäristöä kunnioittava. Raakakorkki on vahva, neitsyt materiaali, joka tulee suoraan korkkitammesta.

Jalo ja raaka, suojattu teollisuudelta. Korkkitammen korkein arvo on kuori, jota on käytetty hyvin monilla alueilla.


Mikä tuo on?


Ei ole muuta materiaalia, ei luonnollista eikä keinotekoista, jolla olisi kaikki ominaisuudet, jotka koskevat vain raakakorkkia. Kevyt, lahonkestävä, myrkytön, hyvä puristus ja paisuminen, palonestoaine, vedenpitävä, pehmeä ja kelluva.

Näiden merkittävien ominaisuuksien lisäksi korkin kuori on myös kestävä, uusiutuva ja ympäristöystävällinen luonnonvara.

Korkkikuori “kynsitään” korkkitammista sopivin väliajoin vahingoittamatta puita ja antaa uuden kuoren kasvaa paikalleen siten, että luonto ei vahingoitu, puita kaadeta tai tuhoa mikään kasvisto ja eläimistö eivät ole häiriintyneitä, ja silti koko teollisuus kukoistaa tästä ainutlaatuisesta raaka-aineesta. Korkkikuori voidaan kerätä säännöllisesti yhdestä puusta – 9-12 vuoden välein ja yhteensä 12 kertaa.


Missä sitä voidaan käyttää?


Luonnolliset ja kiinteät korkkipaneelit, jotka on valmistettu korkkitammen kuoresta, ovat alkuperäinen tuote, muotoilu ja 100% luonnollinen ja ekologinen. Kuten kaikki korkkipaneelit, ne koristeellisten ominaisuuksiensa lisäksi parantavat myös akustiikkaa ja lisäävät lämpöeristystä, mikä lisää tilan käyttömukavuutta.

Ihanteellinen kodin, toimiston, ravintolan ja kaupan epätavallisena sisustuksena sekä terraarioiden ja akvaarioiden varusteina. Korkkilaudat ovat ihanteellisia melulle ja lialle altistuviin huoneisiin, kuten huoneisiin, käytäviin tai käytäviin. Pistorasia on kevyt ja käytännöllinen.

Voit käyttää sitä myös ilmoitustauluna, lähettää julisteita ja valokuvia tai liittää kuvia. Korkkikuori on loistava koriste-elementti terraarioon tai akvaarioon. Se on piilopaikka pienille asukkaille, kuten matelijoille, sammakkoeläimille tai kaloille, ja saa sinut tuntemaan olosi luonnollisessa ympäristössäsi. Se on vedenkestävä, käytännöllinen ja helppo leikata samalla kun se on täysin turvallinen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia pienten ystäviesi terveydestä.


Translate »
Tilaa Korkkinäytteitä