Korkki Lasinaluset

Korkki Lasinaluset ovat täydellisiä mihin tahansa keittiöön. Heidän ansiostaan ​​voit unohtaa jäljet ​​tai muodonmuutokset. Kaupassamme on laaja valikoima malleja ja kokoja, joista jokainen löytää jotain itselleen. Täältä löydät koristetyynyjä, lämpimiä tyynyjä ja jopa myynninedistämis- tai luonnollisia korkkisuojia.

Valmistamme tilauksesta mainostyynyjä asiakkaan suunnittelun mukaan. Se toimii täydellisesti työssä tai kotona. Toimii myös kahvikupin tai koriste-elementtinä yrityksessäsi. Luonnollinen korkkimateriaali tarjoaa kosteuden tai vuotojen kestävyyden. Tyynyjemme ansiosta saat ainutlaatuisen ja alkuperäisen, räätälöityä laitteesi.

Korkki lasinaluset on kestävyystakuu vuosien ajan. Suuri etu on sen kosteudenkestävyys. Suosittelemme erityisesti korkkisäiliöitä, jotka voivat olla mielenkiintoisia vaihtoehto tavallisille puisille. Korkkisuojat voivat olla myös loistava idea, jos haluat antaa rakkaillesi ainutlaatuisen ja hyödyllisen lahjan. Kehotamme sinua tutustumaan tarjoukseemme, jossa jokainen löytää varmasti jotain mieleisekseen.


Näytetään tulokset 1–24 / 28

Korkkityynyt ovat suosittuja niiden kestävyyden ja joustavuuden vuoksi

Klassiset korkkialusmatot: Nämä ovat luonnonkorkista valmistettuja vakioalustoja. Ne ovat kevyitä, joustavia ja helppoja puhdistaa.

Laminoidut korkkityynyt: Jotkut korkkityynyt ovat laminoituja, mikä tarkoittaa, että ne on peitetty suojakerroksella, joka suojaa niitä kosteudelta ja mekaanisilta vaurioilta. Tämä tekee niistä kestävämpiä ja helpompia pitää puhtaana.

Korkkiset alustat, joissa on liukumaton lisäkerros: Joissakin korkissa on ylimääräinen liukumaton kerros materiaaleja, kuten silikonia, joka estää astioita tai kattiloita liukumasta.

Korkkipöytämatot kuvioilla ja väreillä: Korkkialustoja on saatavana myös erilaisilla kuvioilla ja väreillä, joten voit yhdistää ne keittiösi sisustukseen.

Korkkityynyt kuumille astioille: Jotkut korkkityynyt on suunniteltu erityisesti suojaamaan pintoja kuumilta astioilta. Niissä voi olla paksumpi rakenne tai lisäeristyskerroksia.

Valikoimamme sisältää myös yksilölliset korkkialuset.
Logosi, brändisi:
Lisää yrityksellesi ainutlaatuinen luonne henkilökohtaisilla korkkialustoillamme. Aseta logosi, iskulauseesi tai grafiikkasi kestävälle ja ekologiselle materiaalille, joka ilahduttaa asiakkaitasi.

Korosta ammattimaisuutta:
Anna paikkasi erottua edukseen eleganssilla ja ammattitaidolla. Räätälöidyt korkkimattomatot ovat hienovarainen tapa korostaa tilojesi ainutlaatuisuutta.

Baarit ja ravintolat:
Korkkilasinaluset ovat täydellinen lisä laseihin ja laseihin. Lisää luokkaa juomien tarjoiluun ja tee ruoistasi entistä herkullisempia.

Kahviloille:
Yllätä vieraasi miellyttävällä kokemuksella. Korkkimattomatot eivät ole vain käytännöllinen lisävaruste, vaan myös tyylikäs sisustuselementti, joka lisää kahvilasi arvovaltaa.

Ekologinen valinta:
Luonnonkorkki on ympäristöystävällinen materiaali. Valitsemalla tyynymme, välität paitsi yrityksestäsi, myös planeettastasi.

Täydellinen yrityslahja:
Henkilökohtaiset korkkialuset ovat myös täydellinen idea yrityslahjaksi liikekumppaneille tai asiakkaille. Jätä pysyvä vaikutelma ja muista brändisi.

Lisää tunnistettavuutta:
Ole tunnistettavissa! Aseta logosi alustalle, joka päätyy satojen, ehkä jopa tuhansien asiakkaiden käsiin joka kuukausi.