Korkkialusta – kala

18.50

Korkkialusta – kala – 310 x 210 x 20 mm

Tuotetunnus (SKU): PDKLRYB Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus


Korkkialusta – lautta


Korkkialusta – kala on nykyään tyylikäs ja suosittu valinta keittiössämme. Se näyttää kauniilta jokaisella pöydällä. Valmistettu korkealaatuisista korkkirakeista. Korkityynyt suojaavat pöytää ja työtasoa luotettavasti. Se suojaa niitä kuumuudelta, vesitahroilta ja muulta lialta. Tarjoamme laajan valikoiman malleja, jotta jokainen voi löytää jotain itselleen. Nämä lasinaluset on valmistettu luonnollisesta korkista Portugalista.


Uudet trendit


Korkkialasinaluset kala olla mukavia lisävarusteita pöydällä. Jos olet valmis viettämään jonkin aikaa saadaksesi ne näyttämään kauniilta. Ne suojaavat huonekaluja kosteudelta ja tahroilta. Lisäksi henkilökohtaiset korkkialuslasit voivat olla täydellinen lahja jouluksi tai syntymäpäivänä. Se riippuu mielikuvituksestamme ja ajastamme. Löydät upeita malleja kaupasta tai tee ne itse.


Korkkialusta – kala – kuinka puhdistaa se?


Luonnollinen korkkityynylautta kestää luonnollisesti vettä, lämpöä ja hometta. Tämä materiaali on helppo puhdistaa, mutta muista rajoittaa suora auringonvalo haalistumisen välttämiseksi. Roiskeet tulee pyyhkiä pois välittömästi. Pyyhi pinta säännöllisesti kostealla liinalla. Korkkimatot on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Voit poistaa hiekkapaperilla vaikeat jäljet korkkimatoista. Kuivaa korkkimatot aina huolellisesti ennen säilytystä. Korkityynyt ovat erittäin suosittuja pöytäkoristeita, yleensä pöytämattoina ja lasinalusina. Siksi sinun pitäisi tietää, mitä tehdä, jos korkki likaantuu.


Käy sosiaalisilla sivuillamme


Onko kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit myös kysyä meiltä Facebook -kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista käydä myös Youtube -kanavallamme. Siellä lisäämme usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi Pinterest -sivultamme löydät upeita DIY -projekteja. Lisäämme mielenkiintoisimpia korkkituotteita ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia muita. Julkaisemme myös materiaaliamme korkista. Pinterestistä löydät tietoa, joka ei ole verkkosivustollamme tai muilla sosiaalisen median sivuilla.


Lisätiedot

Paino 1.00 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkkialusta – kala”