Korkki Taulut

Oletko koskaan tarvinnut kirjoittaa tärkeitä tietoja? Oletko koskaan menettänyt tärkeän kirjallisen huomautuksen sotkussa? Korkki Taulut ovat loistava ratkaisu tällaisiin ongelmiin. Se on helppo asentaa, ja se on loistava paikka kaikille muistiinpanoillesi, valokuvillesi ja paljon muulle. Tarvitset vain muutama nastat.

Luonnollisesti korkkilevy

Korkki taulut ovat luonnollisimpia ja ympäristöystävällisimpiä levyjä, joita voit hankkia, koska korkki itsessään on korkkitammien kuoresta peräisin olevaa materiaalia. Unohda kaikki ne taulut, jotka vaativat merkkien käytön, ja käytä sen sijaan korkkitauluja. Korkkitaulu ei koskaan vaurioidu ja tapit eivät koskaan vanhene tai käy loppuun vain siksi, että käytät niitä. Lisäksi kaikki rakastavat valokuviasi, jos kiinnität ne omaan korkkilevyyn.

Minkä koon valita?

Haluatko suuremman tai pienemmän? Se todennäköisesti riippuu siitä, kuinka paljon tilaa haluat käyttää. Jos haluat peittää koko seinän korkkilevyllä, harkitse korkkirullan hankkimista – sillä on samat ominaisuudet ja se toimii kuin levy, sillä se on viileä seinäpäällyste.


Näytetään kaikki 12 tulosta