Itsekiinnittyvät kuusikulmainen luonnonkorkki levyt

3.50 yhdelle kappaleelle

Itsekiinnittyvät kuusikulmainen luonnonkorkki levyt 300mmx250mmx7mm

Tuotetunnus (SKU): TBLSAMOSZESCD-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Itsekiinnittyvät kuusikulmainen luonnonkorkki levyt


Itsekiinnittyvät kuusikulmainen luonnonkorkki levyt on päällystetty kalvolla suojatulla liimalla. Itsekiinnittyvää tulppaa on erittäin helppo käyttää, koska sinun tarvitsee vain poistaa kalvo levyltä ja sijoittaa sopivaan paikkaan. Liima on hajuton ja kuivuu nopeasti, mikä tekee siitä laajalle levinneen monien kiinnostuneiden keskuudessa.

Reunat on hiottu 45 asteen kulmassa, jotta ne sulautuvat täydellisesti elementteihin ja antavat lopulliselle esteettisen ilmeen.

Ihanteellinen: toimistoihin, kouluihin, lastentarhoihin, lastentarhoihin jne.

Saatavilla värit:

  • Luonnollisesti
  • Negro
  • Dekorativ

Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.20 kg (kilogramma)
Mittarit

pcs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itsekiinnittyvät kuusikulmainen luonnonkorkki levyt”