Itseliimautuvat korkki taulut timantti

1.30 yhdelle kappaleelle

Itseliimautuvat korkkitaulut timantti 173 mm x 173 mm x 7 mm timantti

Tuotetunnus (SKU): TBLSAMOROMBNAT Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Itseliimautuvat korkki taulut timantti


Itseliimautuvat korkki taulut timantti, jotka ovat meidän tarjonnassa, on pinnoitettu liimalla, joka on suojattu muovikalvolla. Itseliimautuva korkki on poikkeuksellisen yksinkertainen käytössä, koska tarvitsee vain muovikalvo pois korkkitaulusta ja sijoittaa haluttuun paikkaan. Liima on hajuton ja erittäin nopeasti kuivuva, mikä saa aikaan sen, että monet henkilöt käyttävät sitä mielellään.

Reunat on hiottu 45 asteen kulmaan siten, että yhdistettäessä elementtejä toisiinsa, ne sopisivat ihanteellisesti toisiinsa ja antaisivat lopuksi esteettisen ulkonäön.

Ihanteellinen: toimistoihin, kouluihin, esikouluihin, lasten huoneisiin yms.

Tarjotut värit:

Luonnollinen väri

Negro

Koristeväri


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chattia. Voit myös kysyä meiltä Facebook-kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme sinne usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lataamme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta maailman korkkiteollisuudesta.

Lopuksi löydät upeita tee-se-itse-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Pinterestistä löydät tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.20 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itseliimautuvat korkki taulut timantti”