Itseliimautuvat korkkitaulut timantti koriste

1.60 yhdelle kappaleelle

Itseliimautuvat korkkitaulut timantti 173 mm x 173 mm x 7 mm timantti

Tuotetunnus (SKU): TBLSAMOROMBNAT-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Itseliimautuvat korkkitaulut timantti koriste


Itseliimautuvat korkkitaulut timantti koriste , jotka ovat meidän tarjonnassa, on pinnoitettu liimalla, joka on suojattu muovikalvolla. Itseliimautuva korkki on poikkeuksellisen yksinkertainen käytössä, koska tarvitsee vain muovikalvo pois korkkitaulusta ja sijoittaa haluttuun paikkaan. Liima on hajuton ja erittäin nopeasti kuivuva, mikä saa aikaan sen, että monet henkilöt käyttävät sitä mielellään.

Reunat on hiottu 45 asteen kulmaan siten, että yhdistettäessä elementtejä toisiinsa, ne sopisivat ihanteellisesti toisiinsa ja antaisivat lopuksi esteettisen ulkonäön.

Ihanteellinen: toimistoihin, kouluihin, esikouluihin, lasten huoneisiin yms.

Tarjotut värit:

Luonnollinen väri

Negro

Koristeväri


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.20 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itseliimautuvat korkkitaulut timantti koriste”