Korkkiliima

Tarjouksestasi löydät kahden tyyppisiä korkkiliimoja, kontakti- ja vettä. Pohjimmiltaan voit käyttää seinäkorkkiliimaa korkin liimaamiseen lattiat, seinät sekä katot tai PVC-laatat. Vesiliimalla raa’at lattianpäällysteet ja laatat voidaan liimata korkilla (myös lattialämmityksessä). Korkkiliimoja käytetään yleensä myös laminoimattomien ja maalaamattomien korkkiseinäpinnoitteiden liimaamiseen. Joten voit käyttää liimaa esimerkiksi levyille, arkeille tai rullille. Siksi suosittelemme säätämään liiman määrän pintaan, jonka peität.


Näytetään kaikki 3 tulosta

Liima luonnonkorkille – Paras suorituskyky:

Liimamme on luotu parasta suorituskykyä ja kestävyyttä varten. Täydellinen korkkilevyjen, rullakorkkien tai korkkiparketin kiinnittämiseen. Projektista riippumatta liimamme takaa kiinteän ja kestävän liitoksen.

Liimamme edistyneen koostumuksen ansiosta tarjoamme vahvat liitokset, jotka kestävät kuormitusta ja lämpötilan muutoksia. Lattiasi, seinäsi ja huonekalusi pysyvät vahvoina vuosia!

Liimamme erikoissovelluksen ansiosta asennus on erittäin helppoa. Vaikka et olisikaan kokenut tee-se-itse-mies, liimamme antaa sinulle ammattimaisen tuloksen.

Kontaktiliimaa tai ehkä vesiliimaa

Jos valitset kontaktiliiman, valitset myös yleisliiman, jonka avulla voit asentaa pistokkeemme tavallisen kipsiseinän lisäksi myös epätavallisille pinnoille, kuten metalliin tai muoviin. Kun käytät tämäntyyppistä liimaa, varmista kuitenkin, että pystyt poistamaan tyypillisen budapreenin kaltaisen hajun.

Jos kuitenkin haluat liiman, joka ei tuota hajua ja jonka jälkeen voit käyttää tilaa heti, valitse vesiohenteinen liima (polymeeriliima). Se on turvallinen sekä lapsille että allergikoille. Muutaman sekunnin kuluttua se kiinnittyy liimatulle pinnalle haihduttamalla vettä.