Polymeerinen Vesiliima 5 kg

38.00

Liimankulutus: telalla: 0,5 kg/neliömetri

Esimerkiksi näiden kriitikoiden kanssa. 3 mm asti, levitä ja levitä.

Paksuille korkille: 4, 5, 6 mm, hammastettu lasta, jossa on 2 mm:n hammas, on hyödyllisempi.

ja 7,8,10mm – lasta 3-4mm hampailla.

Tuotetunnus (SKU): KLWDN5KG Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Polymeerinen Vesiliima 5 kg


Polymeerinen Vesiliima 5 kg on korkealaatuinen dispersioliima tiheän tahnaa muodossa, jota käytetään kaikenlaisten korkkivuorausten välittömään asennukseen.

Se ei sisällä liuottimia, käytännössä hajutonta, palamatonta.

Polymeerinen Vesiliima 5 kg on tarkoitettu sisäkäyttöön. Tälle tuotteelle on ominaista tarttuvuus, joka ylittää huomattavasti standardin vaatimukset, epätavalliset joustavuusominaisuudet polymeeriliimoille ja valkoiselle värille.

Käyttö kaikissa vakaissa, kuivissa ja puhtaissa rakennusalustoissa sekä puupohjaisissa ja muodonmuutosalustoissa, esim. G-K- tai OSB-kortit. Lattian on oltava tasainen.
Levitä liimaa suoraan kaulasta. Levitämme sitä velour-telalla, joka pintaan pinnan. Puhdista pinta hyvin ennen levittämistä sille.

Levitä päällyste suoraan liimalla päällystetylle pinnalle ja paina sitten telalla alaspäin, jotta kerros pienenee puoleen paksuudestaan. Liima sitoo
veden haihtumisen seurauksena. Tämä sidos on peruuttamaton.

Työt tulisi suorittaa ympäristön ja alustan lämpötilassa 8 ° C – 30 ° C.

Kuivausaika: 24h (20 ° C) – pinnan imukyvystä riippuen

Avoinna työaika: noin 10 minuuttia. (20 astetta C)

Sulje kauha tiukasti uudelleenkäyttöä varten. Jotta konsistenssin muovi olisi suositeltavaa sekoittaa tuote ennen käyttöä. Kestoaika 12 kuukautta. Työkalujen puhdistus – heti käytön jälkeen vedellä.


TEKNISET PARAMETERIT


Tilavuus: 1,5 kg

Liiman kulutus:

käyttämällä telaa:

OK. 2 m2 / kg

valkoinen väri

Johdonmukaisuus: tiksotrooppinen pasta


Suosittelemme myös muun tyyppisiä korkkiliimoja.


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 5.4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Polymeerinen Vesiliima 5 kg”