Kontakt Korkkiliima 5 L

38.00

Kontakt Korkkiliima 5 L

 

Liiman kulutus: 2 – 2,5 m2 0,8 kg

Tuotetunnus (SKU): KLW1601L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Kontakt Korkkiliima 5 L


Kontakt Korkkiliima 5 L käytetään korkin liimaamiseen lattiat, seinät ja katot, PVC-laatat. Vahvasti tarttuva, kestää kosteutta ja korkeita lämpötiloja. Kontakt Korkkiliima 5 L on erittäin ominainen, ärsyttävä haju, joka haihtuu 24 – 48 tunnin kuluttua eikä sitä enää voida tuntea. Suosittelemme, että sitä ei käytetä lasten kanssa, ja käytetään vain hyvin ilmastoiduissa tiloissa.


Käyttää:


Varmista, että liimattavat pinnat ovat kuivat, puhtaat ja rasvanpoistot. Molemmat pinnat voidellaan harjalla. Kuivaamisen jälkeen kiinnitä pinnoilla voimakkaasti telalla, jotta ne yhdistyvät yksi kerrallaan. Älä siirrä liimattuja osia 24 tunnin sisällä, täydellinen kuivaus tapahtuu 48 tunnin kuluttua. Kun liität molemmat pinnat, varmista, että pinnan alla ei ole ilmakuplia. Kun liimaat korkkilaattoja, kiinnitä erityistä huomiota tarkkuuteen, koska liima napsahtaa paikalleen heti eikä laattaa voida enää liikuttaa.


Varastointi:


Hyvin suljettu ja huoneenlämpötilassa: 12 kuukautta valmistuspäivästä (jonka jälkeen se voi olla tarpeen laimentaa).


Liiman kulutus:


enintään 2,5 m2 = 1 L


Suosittelemme myös muita korkkilattia tuotteita valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 5.20 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kontakt Korkkiliima 5 L”