Seinä korkki

Seinä korkki sisustuslaatat ovat luonnollinen ja ehdottoman fantastinen huoneen sisustus. Se on ainutlaatuinen ja käytännöllinen ratkaisu. Lisäksi korkkiseinäpinnoitteet parantavat sisustuksen yleistä ilmapiiriä. Korkkiseinien eristys vähentää myös talon melua. Se tekee seinistä lämpimämpiä. Koristekorkki suojaa pintaa lialta jopa tiheän liikenteen alueilla. Esimerkiksi atriioiden tai käytävien seinälaatat ovat hyvä valinta.

Seinäkorkkien viimeistely on erittäin kestävä tuote. Tällä tavoin voit nauttia esteettisestä ja käytännöllisestä sisustuksestasi pitkään. Korkkiseinän lukuisten etujen takia sisätilojesi mukauttaminen on erityisen tärkeää! Voit laittaa rakenteelliset korkkitileät kuiviin tiloihin. Nämä huoneet ovat olohuoneita tai makuuhuoneita. Korkkilaattojen parhaat paikat ovat ne, joilla on tietty kosteus. Keittiöt, kylpyhuoneet tai saunat ovat hyvä esimerkki.

Värilliset korkkilaatat ovat tuotteita, jotka valmistetaan erittäin huolellisesti alhaisella energiankulutuksella. Saasteettomat päästöt ja vähäinen vaikutus luonnonympäristöön ovat näiden tuotteiden pääpiirteet. Kun valitset tuotteitamme, osallistut vastuullisten ja ympäristöystävällisten ratkaisujen kehittämiseen. Ne auttavat suojelemaan luonnollista ympäristöämme ja pitävät sen turvassa tuleville sukupolvillemme.


Näytetään tulokset 1–24 / 41