Seinä korkki

Seinä korkki sisustuslaatat ovat luonnollinen ja ehdottoman fantastinen huoneen sisustus. Se on ainutlaatuinen ja käytännöllinen ratkaisu. Lisäksi korkkiseinäpinnoitteet parantavat sisustuksen yleistä ilmapiiriä. Korkkiseinien eristys vähentää myös talon melua. Se tekee seinistä lämpimämpiä. Koristekorkki suojaa pintaa lialta jopa tiheän liikenteen alueilla. Esimerkiksi atriioiden tai käytävien seinälaatat ovat hyvä valinta.

Seinäkorkkien viimeistely on erittäin kestävä tuote. Tällä tavoin voit nauttia esteettisestä ja käytännöllisestä sisustuksestasi pitkään. Korkkiseinän lukuisten etujen takia sisätilojesi mukauttaminen on erityisen tärkeää! Voit laittaa rakenteelliset korkkitileät kuiviin tiloihin. Nämä huoneet ovat olohuoneita tai makuuhuoneita. Korkkilaattojen parhaat paikat ovat ne, joilla on tietty kosteus. Keittiöt, kylpyhuoneet tai saunat ovat hyvä esimerkki.

Värilliset korkkilaatat ovat tuotteita, jotka valmistetaan erittäin huolellisesti alhaisella energiankulutuksella. Saasteettomat päästöt ja vähäinen vaikutus luonnonympäristöön ovat näiden tuotteiden pääpiirteet. Kun valitset tuotteitamme, osallistut vastuullisten ja ympäristöystävällisten ratkaisujen kehittämiseen. Ne auttavat suojelemaan luonnollista ympäristöämme ja pitävät sen turvassa tuleville sukupolvillemme.


Näytetään tulokset 1–24 / 39

Tarjoamamme korkkilevyt ovat eri parametreja, jotka vastaavat asiakkaiden erilaisia ​​tarpeita.

Useimpien seinätulppien vakiopaksuus on 3 mm, lukuun ottamatta River- ja Virgin-sarjoja, joiden paksuus on 25 mm. Näiden tulppien ainutlaatuinen rakenne tarkoittaa, että jokainen asiakas löytää itselleen täydellisesti sopivan tuotteen.

Korkkilevyjä on saatavana 600 mm x 300 mm mitoiltaan monipuolisten sovellusten vuoksi. Tuotteiden irtotiheys vaihtelee välillä 260-310 kg/m3, mikä takaa materiaalin kestävyyden ja korkean laadun.

Seinäkorkin runsas väri- ja kuviopaletti mahdollistaa rajattomat järjestelymahdollisuudet. Tuotteiden monipuolinen rakenne antaa sisätiloihin luonnollista ja omaperäistä luonnetta, jota on vaikea saavuttaa muilla koristemateriaaleilla. Laajan valikoiman ansiosta asiakkaat voivat sovittaa tulpat yksilöllisiin mieltymyksiinsä ja sisustuksensa tyyliin.

Luo ainutlaatuinen tunnelma jokaiseen huoneeseen
Käytä seinäkorkkia tyylikkäänä päällysteenä. Olohuoneesta makuuhuoneeseen korkkimme lisää lämpöä ja viihtyisyyttä luoden tilan, josta pidät. Käytä korkkiamme toimivana tauluna muistiinpanojen, valokuvien tai ostoslistojen kiinnittämiseen. Luo luova ideaseinä toimistossa tai käytä sitä käytännöllisenä seinäsuojana keittiössä. Seinäkorkkimme ei ole vain seinäkoristeita. Tutustu sen potentiaaliin huonekalujen päällysteinä ja luo tyylikkäitä pöytiä, kaappeja tai valokuvakehyksiä. Seinäkorkki yhdistettynä tekniseen korkkiin voi toimia paitsi koristeena myös hyödyllisenä paikka tärkeiden esineiden kiinnittämiseen.

Seinäpistoke ei houkuttele pölyä.

Innovatiivisen teknologian ja korkin luonnollisten ominaisuuksien ansiosta tuotteemme hylkii pölyä jättäen seinäsi raikkaiksi ja puhtaiksi ilman liiallista puhdistusta. Tämä ratkaisu on niille, jotka arvostavat kodin järjestyksen helppoutta.

Luonnollinen suoja hometta vastaan:

Orgaanisena materiaalina korkki sisältää luonnollisia aineita, jotka toimivat esteenä homeen kasvua vastaan. Tämä tarkoittaa, että seinät pysyvät vapaina haitallisista mikro-organismeista, mikä tarjoaa terveellisen ja turvallisen ympäristön. Tämä on ihanteellinen ratkaisu allergikoille ja niille, jotka haluavat luoda turvallisen paikan asua.

Seinäkorkki huonekalujen päällysteenä

Seinäkorkki on erinomainen ratkaisu paitsi seinien koristemateriaalina, myös ainutlaatuisena huonekalupäällysteenä. Ainutlaatuisen rakenteensa ja ominaisuuksiensa ansiosta korkki voi antaa huonekaluille alkuperäisen ilmeen ja lisäkerroksen toimivuutta.

Valitsemalla seinäkorkin kalustepäällysteeksi asiakkaalla on mahdollisuus mukauttaa se tiettyyn sisustustyyliin. Erilaisten korkkivärien ja -kuvioiden avulla voit luoda huonekaluja, jotka sopivat täydellisesti tietyn huoneen luonteeseen.

Lisäksi korkki on luonnollinen, ympäristöystävällinen materiaali, joka voi olla tärkeä tekijä ympäristötietoisille asiakkaille. Joustavuuden ansiosta se sopeutuu helposti erilaisiin huonekalujen muotoihin, mikä helpottaa tuotantoprosessia.

Korkilla on myös erinomaiset eristysominaisuudet, mikä voi olla tärkeää huonekaluille, erityisesti sellaisille, jotka sijoitetaan huoneisiin, joissa lämpötilan ja kosteuden hallinta on tärkeää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että seinäkorkin käyttö kalusteverhouksena mahdollistaa ainutlaatuisten, esteettisten ja toimivien sisustuselementtien luomisen, jotka täyttävät sekä suunnittelun että käytännön kriteerit.