Seinäkorkki Brokat Cream 3MM

43.80 yhdelle pakkaukselle


Jokainen laattakuvio on ainutlaatuinen 

Korkki vahataan 

Kuva on tietokoneen visualisointi


Tekniset parametrit:

1 korkkilevy on paksuus 600 mm x 300 mm x 3 mm
Yhdessä korkkilaatassa on 0,18m²
1 paketti : 1,98m²= 11szt.
Lämmönjohtavuuskerroin:  0,053/mK
Tiheys: 260-310 kg/m³
Läpitunkemattomuustila: 2-4%


Kuvaus


Seinäkorkki Brokat Cream 3MM


Koti on rauhan ja onnellisuuden keidas. Täällä rentoudumme kovan päivän jälkeen. Ja täällä vietämme aikaa rakkaidemme kanssa. Siksi on tärkeää varmistaa, että jokainen hetki ei häiriintynyt tässä ainutlaatuisessa paikassa. Kuuletko melua ulkopuolelta, naapurin asunnosta tai askelta seinän takana? Näillä ei ole hyvää vaikutusta rentoutumiseen ja lepoun. Ainoa tehokas ratkaisu antaa kodillesi ainutlaatuisen ilmapiirin on Seinäkorkki Brokat Cream 3MM.

Seinäkorkki Brokat Cream 3MM on alkuperäinen sisustus jokaisessa sisustuksessa. Meillä on runsaasti korkkituotteiden kuvioita, kuvioita ja värejä. Se mahdollistaa kaikkien huoneiden järjestelyn perinteiseen ja moderniin tyyliin. Koristeellinen seinäkorkki on luonnollinen ja tyylikäs huoneen sisustus. Tämä on ainutlaatuinen ja käytännöllinen ratkaisu. Korkkiseinäverhous parantaa sisäilmaa ja vähentää melutasoa. Tämä melu voi tulla ulkopuolelta ja korkki vaimentaa tärinää ja iskuääniä. Korkki tekee seinistä lämpimämpiä. Se tarjoaa myös erinomaisen lämpö- ja äänieristyksen. Tämä lisää mukavuutta sisätilojemme käytössä.

Tänään voimme unohtaa meluisan naapurin tai vilkkaan kadun, joka kulkee ikkunoiden edessä. Tämä raaka-aine eristää täydellisesti sisätilat. Se myös suojaa sitä liiallisilta lämpöhäviöiltä. Lisäksi korkkiseinät tuntevat aina miellyttävän lämpimät, kestävät ja likaa hylkivät samanaikaisesti. Sanalla sanoen seinäkorkki on kauneutta, eleganssia, estetiikkaa ja toiminnallisuutta yhdessä.


Missä voit käyttää Brokat Cream seinä korkkia?


Korkkiseinät todistavat itsensä käytännössä jokaisen huoneen järjestelyssä. Ja tässä ei ole liioiteltua. Laaja tuotevalikoima tyydyttää vaativimmatkin asiakkaat. Epätavallisten ominaisuuksiensa ansiosta seinäkorkkeja voidaan käyttää missä tahansa. Voit käyttää sitä suurena korkkilevynä olohuoneessa tai keittiössä. Hyvä paikka korkkitarvikkeille on kylpyhuone sekä käytävä tai käytävä, joissa liikenne on erittäin suurta. Korkkiseiniä voidaan käyttää myös niin kosteassa ja kuumassa paikassa kuin sauna. Seinäkorkki säätelee sisäilmaa mikroilmaston ainutlaatuisen solurakenteen ansiosta. Heti kun ripustat sen seinälle, unohdat homeen. Sieni ja kosteus eivät myöskään ole ongelma. Tuote on täydellinen myös makuuhuoneisiin, joissa lämpö- ja akustinen mukavuus on erittäin tärkeä.

Lisäksi korkkivuori on täysin antiallergisia ja siksi täysin vaarattomia vauvoillemme. Siksi voit asentaa sen helposti huoneeseesi ja lasten leikkipaikoille sekä ylimääräiselle ilmoitustaululle. Seinässä oleva koristekorkki suojaa pintaa lialta. Tämä on mahdollista myös paikoissa, joissa on vilkasta liikennettä, kuten likaa, kuten esimerkiksi atriumeilla ja käytävillä. Äärimmäisen kestävänä tuotteena voit nauttia esteettisistä ja käytännöllisistä arvoista jo pitkään seinien viimeistelykorkilla. Korkkiseinän lukuisat edut antavat sisustukselle uuden ja ainutlaatuisen merkityksen!

Laatat voidaan asentaa kuiviin tiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Ne voidaan asentaa myös kosteisiin paikkoihin, kuten keittiöön, kylpyhuoneeseen tai saunaan. Valmistetaan seinäkorkkeja, jotka takaavat alhaisen energiankulutuksen, käytännöllisesti katsoen ilman päästöjä ja minimaalisen ympäristön pilaantumisen. Valitsemalla 100% luonnollisia korkkituotteita, osallistut vastuullisten, innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen ja autat suojelemaan luonnollista ympäristöämme ja tulevia sukupolvia.


Koristeellinen seinä korkki Brokat Cream 3MM – onko vaikea pitää sitä puhtaana?


Korkkiseiniä ei ole vaikea pitää puhtaina meille. Valmistusvaiheen aikana valmistajat suojaavat seinäkorkin pintaa vahakerroksella, joka suojaa sitä lialta. Siksi pöly, rasva tai lika voidaan pestä helposti pinnalta. Puhdista se vain lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella, esim. B. pesuaine.

Kun olet kiinnittänyt korkin seinään, voit käyttää sitä heti. Brokat Cream 3MM seinäkorkki ei enää vaadi lisätiivistys- tai maalausta, mikä säästää aikaa ja rahaa. Korkki voi kyllästää vain mehiläisvahalla muutaman kuukauden välein. Tämän ansiosta uudistamme sen ulkonäön ja annamme seinille raikkauden. Seinäkorkki on erittäin kestävä ja joustava materiaali. Joten voit käyttää sitä korkkitauluna. Sitä ei tuhota ja se säilyttää epätavalliset ominaisuutensa koko elämän ajan, vaikka sitä altistettaisiin intensiiviseen päivittäiseen käyttöön.


Seinäkorkin asennus Brokat Cream 3MM – mitä sinun tulisi tietää ennen työn aloittamista?


Korkki on tuote, joka muuttaa mittojaan kosteuden laskiessa. Siksi on erittäin tärkeää akklimatisoida korkkilevy ennen asennusta. Varastoimme ja kuljetamme korkkia erilaisissa olosuhteissa. Kun asiakas on toimittanut kotona, suosittelemme tuotteen pakkaamista ja pitämistä huoneessa. Sinun tulisi jättää korkki paikassa, johon haluat asentaa sen 48 tunniksi. Tämän jälkeen vältetään rakojen muodostuminen, jotka voivat esiintyä linjayhteyslevyillä. Tilanne voi esiintyä etenkin talvella. Kun ulkolämpötila on matala ja huoneen sisäosa on korkea. Kun olet odottanut vaadittua aikaa, voit kiinnittää korkin seiniin. Verkkokaupassamme myydään kappaleina 600 mm x 300 mm. Suosittelemme ostamaan vähintään 10-15% enemmän tavaroita.


Tarjoamamme seinäkorkkien mitat


Tarjoamamme seinäkorkin paksuus on 3 mm (River and Virgin 25 mm korkki). Sen rakenne on myös ainutlaatuisen erilainen, jotta jokainen asiakas voi löytää tarpeisiinsa sopivan tuotteen. Saatavissa olevien korkkitaulujen mitat ovat 600 mm x 300 mm ja 450 mm x 300 mm vakiokuviossa. Tuotteiden tilavuustiheys on 260 – 310 kg / m3. Laaja valikoima seinäkorkin värejä ja malleja tarjoaa rajoittamattoman käytön. Tuotteet, joilla on monipuolinen rakenne, antavat sisustukselle luonnollisen ja alkuperäisen luonteen. Et voi luoda sitä millään muulla koristemateriaalilla.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Warmtegeleidingscoëfficient

0,053 W/mK

Lengte

300mm

Paketti

1.98

Mittarit

m<sup>2</sup>

Dikte

3mm

Breedte

600mm

Onkwetsbaarheid

2 – 4%

Verpakking

1,98 m2/pak

Densiteit

260 – 310 kg/m3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seinäkorkki Brokat Cream 3MM”