Korko Mosaik 6 mm

9.00 yhdelle pala

Korko Mosaik 6 mm 300mm x300mm

Tuotantoaika: jopa 7 päivää

 

Kuvaus


Korko Mosaik 6 mm


Tuotanto


Monet ideat asunnon tai talon sisustamiseksi tulevat täysin odottamattomalla tavalla. Ajatus korkkimosaiikin valmistamisesta tuli saksalaisten suunnittelijoiden mieleen, kun he saivat selville, kuinka monta viinikorkin aihiota päätyy romuun viininvalmistajien vaatimusten täyttämättä jättämisen ja korkkipuun epätäydellisyyden vuoksi. Korkki on pitkään ollut suunnittelijoiden suosikkimateriaali; monet heistä käyttävät pullokorkkeja erilaisten matkamuistojen luomiseen, jotka usein koristavat erilaisia ​​baareja ja ravintoloita.

Korkkimosaiikin luojat väittävät, että heitä motivoi paitsi ajatus luoda alkuperäistä materiaalia tuntemistaan ​​esineistä, myös halu suojella ympäristöä, koska valtava määrä materiaalia heitetään pois tuotannon aikana. Pullonkorkit.

Korkkien lajittelu mosaiikkien valmistamiseksi on melko rutiinia, joten sokeat ihmiset tai vangit osallistuvat tähän teknologiseen prosessiin ja valitsevat korkit tietyn mallin mukaan. Sitten korkeintaan 6 millimetrin paksuiset korkkikappaleet liimataan 30 x 30 senttimetrin paperikappaleisiin. Toisin kuin useimmat modernit viimeistelymateriaalit, korkkimosaiikkilevyjä ei puristeta tai sintrattu, mutta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa.

Lisäksi joissakin tapauksissa asiantuntijat suosittelevat korkin asettamista ensin ja sitten sen maalaamista. Korkkimosaiikin värjäämiseen käytetään erityyppisiä dispersiomaaleja tai värjäyslakoja.


Installation


Koristeellinen korkkimosaiikki on valmistettu korkkilevyistä, joiden halkaisija on 25 mm. Levyt asetetaan läpinäkyvälle kalvolle, jonka ansiosta korkin asennus on paljon helpompaa. Sinun tarvitsee vain harjata seinä liimalla, kiinnittää korkkilevyt ja painaa sitä. Kun liima on täysin kuiva, repäise suojakalvo. Sitten korkkiontulee injektoida millä tahansa valitulla laastilla, kuten käytetään laatoituksessa.

Jatkamme samalla tavalla kuin laatat. Liimataan, injektoidaan, pestään ja odotetaan kuivumista. Korkkimosaiikki voidaan sijoittaa mille tahansa pinnalle – ”alustalle”, laatoille, vanerille tai lastulevylle. Tärkeintä on, että pinta, jolle korkkimosaiikki asetetaan, on suhteellisen tasainen.

Lopuksi korkkimosaiikki on lakattava sen suojaamiseksi lialta. Tätä materiaalia voidaan käyttää sekä lattia- että seinäkoristeluun. Jos huoneiston omistaja aikoo käyttää korkkimosaiikkia kylpyhuoneen sisustamiseen, on tarpeen valita huolellisesti kosteutta kestävä liima. Korkkimosaiikin asettamisen jälkeen se on peitettävä lakalla, mikä pidentää merkittävästi sen käyttöikää.

Korkilla on monia etuja muihin pintoihin verrattuna. Ensinnäkin korkkimosaiikki on luonnollinen viimeistelymateriaali, jonka avulla voit luoda kodikkaan ilmapiirin kotiisi. Korkkilattialla kävely on erittäin miellyttävää ja materiaali on ympäristöystävällistä, joten korkkimosaiikkia voidaan käyttää minkä tahansa asuintilan koristeluun.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)
Lengte

300mm

Dikte

6mm

Breedte

300mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korko Mosaik 6 mm”