Korkkia Lasinaluse- pieni neliönmuotoinen sisustus 6 kpl.

3.50 pakettia varten

Pienet nelikulmaiset lasinaluset 10/10 cm 3 mm koriste
6 kappaleen setti

Kuvaus


Korkkia Lasinaluse- pieni neliönmuotoinen sisustus 6 kpl.


Pienet neliömäiset aluslevyt 10/10 cm ovat osa monia tarjoamiamme koristealuslevyjä. Niiden halkaisija on 10 cm ja paksuus 3 mm. Ne on valmistettu koristeellisesta korkista. Niitä käytetään pääasiassa kotitalouksissa, koska ne suojaavat täydellisesti pöytälevyjä ja muita paikkoja, jotka ovat alttiina lämpö- ja mekaanisille vikoille sekä lialle. Meillä on erilaisia ​​kiekkokuvioita, mikä tarkoittaa, että jokainen kiinnostunut voi löytää oikean kuvion, joka sopii tarpeisiinsa.

1 setti = 6 kpl


Uusia trendejä


Korkista valmistetut lasinaluset voivat olla mukavia lisälaitteita pöydälle, jos olet valmis viettämään jonkin aikaa saadaksesi ne näyttämään hyviltä. Ne suojaavat huonekaluja kosteudelta ja tahroilta. Lisäksi henkilökohtaiset korkkialuslasit voivat olla täydellinen lahja jouluksi tai syntymäpäivänä. Se riippuu mielikuvituksestamme ja ajastamme. Voit löytää upeita malleja kaupasta tai tehdä ne itse.


Neliömäinen sininen korkkityyny – Kuinka puhdistaa?


Korkki Lasinaluset neliö vihreä luonnostaan ​​vettä, kuumuutta ja hometta. Tämä materiaali on helppo puhdistaa, mutta muista rajoittaa altistuminen suoralle auringonvalolle haalistumisen välttämiseksi. Roiskeet tulee pyyhkiä välittömästi pois. Pyyhi pinta säännöllisesti kostealla liinalla. Korkkimatot on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Voit käyttää hiekkapaperia poistamaan vaikeita jälkiä korkkimatoista. Kuivaa korkkimatot aina huolellisesti ennen säilytystä. Korki lasinaluset ovat erittäin suosittuja pöytäkoristeita, yleensä paikkamattoina ja lasinalusina. Tästä syystä sinun tulee tietää, mitä tehdä, kun korkki likaantuu.


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit myös kysyä meiltä Facebook -kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Samoin paljon mielenkiintoisia faktoja. Ne tulevat jatkuvasti kehittyvältä ja yhä suositummilta korkkiteollisuudelta maailmassa.

Lopuksi, katso Pinterest -sivultamme upeita DIY -projekteja. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös materiaaleja korkista. Löydät Pinterestistä tietoja, joita ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivuilla.


.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkkia Lasinaluse- pieni neliönmuotoinen sisustus 6 kpl.”