Korkki talvipuutarhassa

Jos asut lasitalossa tai sinulla on toinen olohuone, jossa tunnet olosi ulkona ympäri vuoden, kannattaa harkita korkkiparketin tai paneelien käyttöä siinä! Viherhuoneen laattojen tulee myös sopia täydellisesti sen hemat-tunnelmaan.

Loppujen lopuksi viherhuoneen laattojen tai muiden lattiapäällysteiden tulee olla paitsi esteettisiä myös toiminnallisia vaatimuksia. Lattiapäällysteen tulee kestää ulkotilan äärimmäiset lämpötilanvaihtelut.


Korkplattor gör rummet mysigt och lätt att rengöra. De uppfyller höga krav där inte alla golvbeläggningar fungerar. Blir det kallt i vinterträdgården fungerar inte vanlig parkett eller laminat lika bra som ett korkgolv.

Spår av vatten kan skada golvet och frostskador kan inte uteslutas. Matta till uterummet är inte så tålig och lätt att rengöra.


PVC-golv då de snabbt kan bli hala när de är våta. Korkgolv kommer i form av paneler och korkparkett och läggs eller limmas mot golvet. Det är ett naturmaterial, det isolerar perfekt termiskt och akustiskt och är vänligt för personer som är allergiska mot husdamm.

Skötseln av ett korkgolv liknar den för trägolv. Regelbunden tätning med vax rekommenderas så att den inte utsätts för klimatpåverkan


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä