Korkkijauheuutteen käyttö kosmetiikassa

Korkkijauhe kosmetiikan ainesosana?

Kosmetiikan kuluttajien keskuudessa on kasvava kysyntä luonnollisiin ainesosiin perustuville tuotteille. Korkkitammen kuoriuutteella on erittäin tehokas ikääntymistä estävä vaikutus ja se on arvokas raaka-aine päivittäiseen ihonhoitoon.

Korkilla on hämmästyttävä kyky jatkuvasti uudistaa kuorensa. Ihonhoitotuotteissa tämä tarkoittaa parempaa ihon laatua ja sileyttä. Korkkitammiuute on todella monipuolinen ikääntymistä estävä ase! Säännöllisellä käytöllä tieteellinen tutkimus on vahvistanut useita hyödyllisiä vaikutuksia!

Esimerkiksi: intensiivinen kosteutus, ihon karheuden vähentäminen, ihosuojan vahvistaminen ja ihon suojatoimintojen vahvistaminen.


Korkkiuutteet sisältävät mielenkiintoisia ainesosia, joilla on erityisominaisuuksia, kuten antioksidanttisia, anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, jotka voivat parantaa tällä hetkellä markkinoilla olevien kosmeettisten valmisteiden tehokkuutta.

Korkki ja sen sivutuotteet, kuten korkkipöly, voivat olla monien bioaktiivisten yhdisteiden tärkeä lähde.

Näillä luonnontuotteilla on laaja valikoima tärkeitä ominaisuuksia, nimittäin antioksidanttisia, anti-inflammatorisia, ikääntymistä estäviä, vapauttavia ja pigmenttiä poistavia vaikutuksia.Niitä voidaan käyttää erilaisissa farmaseuttisissa ja kosmeettisissa tuotteissa. Tämän tyyppiset tuotteet estävät ihon ikääntymistä ja niillä on pigmenttiä poistava tai tukeva vaikutus aknen ja ihotulehduksen hoidossa.

Kemiallisen koostumuksen heterogeenisuus ja epätavalliset ominaisuudet tekevät korkkipölystä suuren potentiaalin ja tärkeän materiaalin. Korkin sivutuotteiden kierrätys ja arvostaminen kosmetiikkateollisuudessa on osa nykyistä kestävän kehityksen näkökulmaa.

Vuonna 2005 yksi ranskalaisista kosmetiikkayrityksistä patentoi idean korkkijauheen käyttöön perustuvasta kosmetiikasta:

https://patentimages.storage.googleapis.com/07/bb/99/77d3c278c2dcff/WO2005060930A1.pdf

Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä