Jahti korkilla

Core Corkin luonnollinen suljettu solurakenne vähentää lämmönjohtavuutta ja on liukumaton. Jahtikannen päällysteenä käytetty korkki ei ime vettä eikä mätäne. Core Cork on puukuitumateriaali, jossa on luonnollisesti suljetut solut, eikä se hajoa ajan myötä. Tämä johtaa valtaviin pitkän aikavälin etuihin verrattuna kilpaileviin tuotteisiin, jotka voivat olla alttiita mätänemiselle ja hajoamiselle.


Core Cork kestää erinomaisesti sienikasvua verrattuna muihin terassimateriaaleihin. Veneissä käytettävä korkki on helppo leikata tavallisilla leikkuutyökaluilla ja sahoilla. Se palauttaa jopa 85 % alkuperäisestä paksuudestaan ​​voimakkaassa iskussa ja 100 % useimmissa iskuissa. Core Cork irtoaa harvoin iskun vaikutuksesta. Core Cork kiinnittyy kaikkiin tavallisiin laminointihartseihin: PE, PU, ​​VE, epoksi, fenoli.


Tyypillisten merellisten ympäristövaikutusten, kuten suolaveden ja UV-säteilyn, kestävyyden lisäksi korkin kestävyys on myös etusijalla muihin terassimateriaaleihin verrattuna. Korkilla on myös ainutlaatuinen ominaisuus, että se ei kuumene auringossa, joten lämpimänä aurinkoisena päivänä voit kävellä paljain jaloin kannella ilman lämmitetyn kannen aiheuttamaa epämukavuutta.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä