Ekologinen huoneisto – rauhalliset ja lämpimät korkkiseinät


Korkkion kauan löydetty raaka-aine. Käyttökelpoinen korkki keitetään korkeassa lämpötilassa. Sitten voimme tehdä niistä viinikorkkeja ja korkkilevyjä.

Tämä ainutlaatuinen materiaali ei ole vain korkkilevyjen lähde, vaan myös kauniit, ympäristöystävälliset seinät.


Korkkion kaikkialla


On myös mahdollista ostaa itsekiinnittyviä korkkitulppia ja -rullia, jotka on helppo asentaa seinälle ja jotka eivät vaadi apua. Korkki näyttää paitsi erittäin mielenkiintoiselta, myös sulautuu hyvin mihin tahansa materiaaliin.

Voimme yhdistää korkin kiven, metallin tai puun kanssa. Minkä tahansa sekoituksen valitsetkin, vaikka se onkin melko epätavallinen, se näyttää hyvältä. Tämä tarkoittaa, että korkkituotteen käyttö on hieno tapa virkistäytyä huoneessasi tai kodissasi kuluttamatta liikaa rahaa.


Korkkilattia tai korkkirulla?


Korkkilattiat ovat toinen tapa luoda epätavallinen ja lämmin tila. Jos haluat huoneesi olevan mukava ja lämmin, korkkilattiat ovat hyvä ratkaisu tähän samalla, kun ne näyttävät erittäin mielenkiintoisilta.

Lisäksi maan peittäminen on melko helppoa, koska se ei vaadi perusteellista tietoa. Jos et halua tehdä suuria muutoksia, voit käyttää korkkirullaa, joka myös peittää lattian hyvin säilyttäen kuitenkin tämän materiaalin tyypilliset ominaisuudet.


Korkiaominaisuudet


Jotkut ihmiset haluavat myös laittaa korkin kupilliseen kahvia tai teetä. Koska sillä on niin hyvät lämpöominaisuudet, se pitää juoman lämpimänä samalla kun se on ympäristöystävällinen. Koristeet? Korkkiei ole vain hieno lisä kodinsisustukseen (se tekee yksinkertaisimmistakin kodinkoneista varmasti erittäin tyylikkäitä), mutta sillä on myös käytännön käyttötarkoitukset.

Ja tietysti se näyttää hyvältä kaikentyyppisissä sisätiloissa ja on samalla todella halpaa. Lämpöominaisuuksiensa takia korkkialusmateerialin voidaan sijoittaa myös kaikenlaisten kuumien ruokien alle, jotka voitaisiin valmistaa keittiössäsi. Korkillaei myöskään ole erityistä hajua, mikä tekee siitä ihanteellisen keittiövälineille tai viinikorkeille – se ei muuta minkäänlaista makua.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä