Korkki Parketti

Korkkiparketit ovat epätavallisen kestäviä ja luotettavia viimeistelykomponentteja, joita on käytetty monin tavoin lukuisissa taloissa viimeisen 20-30 vuoden ajan. Korkin vedenkestävyys ei koske vääristymiä, jotka ovat niin yleisiä puupaneelien tapauksessa. Paneelien epätavallinen kuvio parantaa huoneen yleistä ilmettä ja antaa siten mahdollisuuden yhdistää moderni, ekologinen muotoilu eleganssiin sekä kotona että toimistossa. Korkkiparkettilattiat ovat kyllästettyjä.


Näytetään kaikki 3 tulosta

Missä korkkiparkettia voidaan käyttää?

Korkkiparketti on monipuolinen materiaali, jota voidaan käyttää kodin tai toimiston eri huoneissa. Sen eristysominaisuudet, kestävyys ja esteettisyys tekevät siitä houkuttelevan valinnan moniin sovelluksiin. Tässä on joitain paikkoja, joissa voit käyttää korkkiparkettia:

Olohuoneet ja makuuhuoneet:

Korkkiparketti on miellyttävä koskettaa, hiljainen ja lämmin, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi olohuoneissa ja makuuhuoneissa. Sen eristävät ominaisuudet auttavat ylläpitämään mukavaa huonelämpötilaa.

Keittiöt:

Korkkiparketti kestää kosteutta, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon keittiöön. Sen joustavuus auttaa imemään painetta seistessä, mikä voi olla hyödyllistä ruoanlaitossa.

Kylpyhuoneet:

Vaikka korkkiparkettia voidaan käyttää kylpyhuoneissa, on suositeltavaa välttää suoraa kosketusta veden kanssa ja käyttää asianmukaisia ​​suojatoimenpiteitä. Korkkiparketti voi olla alttiimpi vaurioille jatkuvan kosteuden kosketuksen vuoksi.

Toimistot ja kotitoimistot:

Äänenvaimennuskykynsä ansiosta korkkiparketti voi olla hyvä valinta toimistoihin ja kotitoimistoihin. Se tarjoaa myös miellyttävän työympäristön.

Käytävät:

Korkkiparkettia voidaan käyttää hallissa, mikä lisää lämpöä ja luonnetta sisäänkäynnin tilaan. Se on myös helppo pitää puhtaana.

Lasten huoneet:

Pehmeyden ja joustavuuden ansiosta korkkiparketti voi olla hyvä valinta lastenhuoneisiin. Auttaa imeytymään putoamiseen ja törmäykseen.

Liiketilat:

Korkkiparkettia voidaan käyttää kaupallisissa tiloissa, kuten myymälöissä, toimistoissa ja kahviloissa. Sen eristysominaisuudet ja kestävyys tekevät siitä käytännöllisen ratkaisun.

Kuntosalongit ja virkistystilat:

Joustavuutensa ja äänivaimennuskykynsä ansiosta korkkiparkettia voidaan käyttää kuntosaleissa, kuntosaleissa ja virkistystiloissa.

Näyttelytilat ja taidegalleriat:

Esteettisyys ja äänivaimennuskykynsä ansiosta korkkiparkettia voidaan käyttää näyttelytiloissa ja taidegallerioissa.

Kuinka asentaa korkkiparketti?

Korkkiparkettilattian asentaminen on suhteellisen yksinkertainen prosessi, mutta vaatii huomiota yksityiskohtiin onnistuneen ja kestävän asennuksen varmistamiseksi.

Varmista, että sinulla on tarpeeksi korkkiparkettia koko asennusta varten, ottaen huomioon mahdolliset leikkaukset ja jätteet.

Asennusvaiheet:

Alustan valmistelu:

Varmista, että alusta on puhdas, kuiva ja tasainen. Poista kaikki olemassa oleva lattiamateriaali ja korjaa kaikki puutteet tai epätasaisuudet.

Sopeutuminen:

Anna korkkiparkettilattian tottua huoneen lämpötilaan ja kosteuteen valmistajan suositteleman ajan.

Asettelusuunnittelu:

Suunnittele korkkiparkettiasetelmasi ottaen huomioon paras lähtökohta ja asennussuunta.

Liiman käyttö:

Levitä korkkiliimaa pienelle alueelle alustaa käyttämällä hammastettua lastaa. Aloita huoneen keskeltä ja siirry kohti seiniä.

Korkkiparketin asennus:

Aloita korkkiparkettilaattojen tai -levyjen asettaminen ohjeiden mukaan. Paina jokainen pala tiukasti liimaan varmistaen tiukan sovituksen kappaleiden väliin.

Levitä nivelet:

Asettele korkkiparkettipalojen liitokset tiilikuviolla luodaksesi vakaamman ja visuaalisesti näyttävämmän lattian.

Asennuksen valmistuminen:

Viimeistele asennus huoneen reunaan asti. Ennen kuin kävelet lattialla tai järjestät huonekaluja, odota, kunnes liima kovettuu valmistajan suositusten mukaisesti.

Tiivistys (tarvittaessa):

Jotkut korkkituotteet saattavat vaatia sulkemista asennuksen jälkeen. Noudata tarvittaessa valmistajan tiivistysohjeita.