3D seinä paneeli keltainen

7.20 hinta 1 kpl (tilauksesta)


Odotusaika: 3-4 viikkoa

Mitat: 42,5 cm x 24,5 cm

Paksuus: 0,5-3 cm

Paino: 250 g

Paneelien lukumäärä 1 m2: ssä: 19

Pakkausmäärä: 3


Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): PANSCNLINEYELLOW Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus


3D seinä paneeli keltainen


Tarjoamme upeita 3D seinä paneeli keltainen , joka on upea ja moderni sisustus kaikista sisätiloista. Voit käyttää niitä toimistossa, ravintolassa tai salonissa. Ne mykistävät huoneesi ja estävät sitä jäämästä. 3D-seinäpaneelilista norsunluu voidaan yhdistää mihin tahansa malliin, ja näytteen mallit näkyvät visualisointimme. Verkkokaupastamme voi saada 3D-paneeleja kolmella muodolla ja jopa kahdeksalla värillä.


Hinta yhdestä paneelista (tuote tilauksesta)

Minimitilausmäärä: 3 tuotetta

Odotusaika: 3-4 viikkoa

Mitat: 42,5 cm x 24,5 cm

Paksuus: 0,5-1 cm

Paino: 250 g

Paneelien lukumäärä 1 m2: ssä: 19

Määrä pakkauksessa: 9


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3D seinä paneeli keltainen”