Puhelin Korkki Seinä Koriste

45.00 per 1 pala

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): NAKKORTTEL Osasto:

Kuvaus


Puhelin Korkki Seinä Koriste


Puhelin Korkki Seinä Koriste – Voit kiinnittää sen suoraan seinälle ja pöydän pinnalle. Tuote voidaan liimata sekä vaaka- että pystysuoraan. Täydellinen tiedon keräämiseen ja järjestämiseen.

Sarja ei sisällä kyniä. Seinäkoriste Puhelin – Itsekiinnittyvä tuote – kiinnitä se vain seinään. Kiinnitämme sen tasaiselle pinnalle painamalla hieman liimakerrosta. Ilman porausta pidä painettuna hetken ja olet valmis.

Liima on erittäin vahvaa ja toimii heti. Siksi kannattaa miettiä etukäteen, mihin kortin haluat kiinnittää.


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chattia. Voit myös kysyä meiltä Facebook-kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme sinne usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lataamme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta maailman korkkiteollisuudesta.

Lopuksi löydät upeita tee-se-itse-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Pinterestistä löydät tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhelin Korkki Seinä Koriste”