Sale!

Koristeellinen Korkkitarra To Do

Alkuperäinen hinta oli: €38.00.Nykyinen hinta on: €31.00.

Tarran koko: ~90 x 53 cm

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): TODO Osasto:

Kuvaus


Koristeellinen Korkkitarra To Do


Koristeellinen Korkkitarra To Do – voit kiinnittää sen suoraan seinään ja työpöydän pintaan. Tuote voidaan liimata sekä vaaka- että pystysuoraan. Täydellinen tiedon keräämiseen ja järjestämiseen.

Sarja ei sisällä pinssejä. Itsekiinnittyvä tuote – kiinnitä vain seinään. Kiinnitämme sen tasaiselle pinnalle painamalla varovasti liimakerrosta. Ilman porausta pidä hetki painettuna ja olet valmis.

Liima on erittäin vahvaa ja toimii heti. Siksi kannattaa harkita etukäteen, mihin haluat kiinnittää kartan.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1.5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koristeellinen Korkkitarra To Do”