Harmaa akustiset paneelit 10 mm

10.20 yhdelle laatalle

Harmaa akustiset paneelit 10 mm x 600 mm x 300 mm

Kuvaus


Harmaa akustiset paneelit 10 mm


Harmaa akustiset paneelit 10 mm käytetään usein eristys- ja koristemateriaalina. Se on vaihtoehto styroxille ja mineraalivillalle. Korkkimme on täysin luonnollinen, koska tuote on valmistettu korkkitammen kuoresta. Tuote on 100% luonnollinen, myrkytön, homeenkestävä ja kestävä. Se ei menetä ominaisominaisuuksiaan edes monen vuoden käytön jälkeen. Kun käytät korkkilaajennettua , sinun ei tarvitse huolehtia tulen leviämisestä. Puhumattakaan siitä, että korkkilaajennettua on itsestään sammuva tuote.

Se valmistetaan altistamalla korkki granulatti (ilman lisäaineita) samanaikaisesti 335 ° C: n lämpötilaan ja 0,5 kg/cm2 paineeseen 20 minuutin ajan. Korkkijyvä laajenee, eli yksittäisten jyvien väliset vapaat tilat suljetaan prosessin aikana vapautuvalla luonnollisella sideaineella (suberiinilla), mikä johtaa paisutetun viljan yhdistävien agglomeraattilohkojen muodostumiseen. Näistä lohkoista leikataan sitten levyt, joiden koko on 600 mm x 300 mm ja paksuus 10 mm.

Harmaa akustiset paneelit ovat hajuttomia ja kestävät hyönteisiä ja jyrsijöitä. Korkkilaajennettua ei vanhene, joten se säilyttää ominaisuutensa ja samalla mittatarkkuutensa vuosien varrella. Korkkivähentää pintakohinan ja askeleiden leviämistä. Käytetään lämpötiloissa -180 ° C – +120 ° C. Tulipalon sattuessa paisutettu korkki ei päästä myrkyllistä kaasua. Materiaali on täysin kierrätettävää ja voidaan käyttää uudelleen rakentamisessa. Korkkiaaon hyvät dielektriset ominaisuudet, joten se kerää paljon vähemmän sähkövarausta kuin synteettiset eristemateriaalit.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.55 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harmaa akustiset paneelit 10 mm”