Korkki alusmateriaalin 7mm (5mx1m)

63.30 yhdelle rullalle

Korkkialusmateriaalin 5m x 1m x 7mm


TEKNISET PARAMETRIT:

Rullan mitat: 1m x 5m x 7 mm,

Pakkaus: 1 rulla = 5 m2,

Mykistys: 21 dB

Lämmönjohtavuus: 0,053 W / mK,

Irtotiheys: 180 – 200 kg / m3,

Veden imeytyminen: 2 – 4%.

 

Kuvaus


Korkki alusmateriaalin 7mm (5mx1m) – Korkki eristysalusta – Luotettava suoritusky kytekniikka


Korkki alusmateriaalin 7mm (5mx1m) on valmistettu erinomaisella tekniikalla. Se ei salli mitään kemiallisia keinotekoisia lisäaineita, joilla voi olla kielteinen vaikutus terveyteemme. Materiaali perustuu luonnonkorkkiyhdisteeseen ja ekologiseen sideaineeseen. Lattian korkkimatto eroaa lattian tavallisesta korkista. Sillä on pienempi tiheys ja huokoisempi rakenne. Tämä tekee tuotteen eristysparametreista vielä parempia.

Mikä erottaa paneelien alla olevan korkin muista tämän tyyppisistä materiaaleista?


Luonnollinen alkuperä


Luonnollinen korkki on ominaista muun muassa eristysmateriaalit, koska se on täysin luonnollinen raaka-aine. Välimerellä se saadaan korkkitammen kuoresta. Tämä tekee siitä markkinoiden terveellisimmän tuotteen. Tuotanto perustuu luonnollisiin ainesosiin. Siksi se on täysin neutraali ihmiskeholle ja ympäristölle. Valitettavasti tätä ei voida sanoa muista synteettisistä emäksistä.

On huomattava, että korkin uuttoprosessi suoritetaan vahingoittamatta puuta, josta se on uutettu. Muutama tai muutama senttinen kuori poistetaan karkeasta rungosta ja käsitellään edelleen. Tämä prosessi suoritetaan 9-10 vuoden välein. Haukkumisen jälkeen puu elvyttää ja rakentaa uudelleen kuoren, joka alkaa jälleen kasvaa. Korkki on täysin antistaattinen materiaali. Tämä tarkoittaa, että se ei ole sähköistynyt eikä siksi houkuttele pölyä. Tämä on erittäin hyvä uutinen, etenkin allergikoille ja astmaatikoille. Onko se sama muille materiaaleille?


Lämpöeristys


Korkkieristyskerroksella on erittäin hyvät lämpöeristysparametrit. Sen lämmönjohtavuuskerroin on 0,053 W / mK, mikä asettaa sen kuumimpien eristysmateriaalien eturintamaan. Tärkeää on, että korkki ei menetä eristäviä ominaisuuksiaan laajalla lämpötila-alueella. Seurauksena on, että sitä voidaan käyttää erittäin kylmässä ja erittäin kuumassa ympäristössä. Cork on hankkinut tämän arvokkaan ominaisuuden erityisen solurakenteensa vuoksi, mikä ei ole mahdollista keinotekoisissa olosuhteissa.

Korkkikudos on valmistettu valtavasta määrästä kuolleita soluja. Niiden välinen tila on täynnä kaasua, jonka koostumus on samanlainen kuin ilma. Kaasupitoisuus on noin 90% sen tilavuudesta. Seurauksena on, että korkki eristää sisätilat täydellisesti lämpöhäviöiltä. Lisäksi kosketusmateriaali on miellyttävän lämmin, koska se ei ime tai johda ihmiskehon lämpöä, mikä tarkoittaa korkkisubstraatin alla olevan lattian mukavaa käyttöä.


Akustinen ja vibro eristys


Akustinen korkkialusta on myös hieno tapa eristää huoneet epämiellyttävistä äänistä, melusta ja tärinästä. Korkin käyttäminen lattian alla vähentää myös askelten ääntä ja lattian halkeilua, mikä puolestaan ​​parantaa mukavuutta asuntoa käytettäessä. Korkkilattiat pystyvät tukahduttamaan ilman ja iskuäänet erittäin laajalla alueella.


Kemiallinen tilavuus ja kaasujen ja nesteiden läpäisevyys

Korkki on raaka-aine, joka ylpeilee siitä, että se ei reagoi kemiallisesti minkään aineen kanssa. Se on myös nesteiden ja kaasujen läpäisemätön. Lisäksi sillä ei ole makua tai hajua, joten suosittu käyttö on ruoka- ja juoma-astioiden sulkeminen. Korkki on myös kosteudenkestävä. Seurauksena voi olla varma, että lattiamatona käytettäessä eliminoit hometta ja homeen vaaraa, ja sen ominaisuudet eivät muutu ajan myötä.


Korkkilattian mittapysyvyys


Mitattabiili on erittäin tärkeä ominaisuus, etenkin kun kyse on raskaasti kuormitettavista materiaaleista. Korkkilattia takaa tällaisen vakauden. Seurauksena on, että lattian paksuus ei muutu sen jälkeen, kun asetamme huonekalut. Tämä on selvä etu, joka erottaa korkin muista emäksistä. Halvat materiaalit pienentävät yleensä niiden paksuutta 50-70% alkuperäisiin mittoihin verrattuna.


Palonkestävyys ja kestävyys


Korkki on tulenkestävä materiaali. Se suojaa puunrunkoa ylikuumenemiselta ja metsäpalojen korkeilta lämpötiloilta. Kosketus tulipalossa palovammoja ilman liekkiä eikä siksi aiheuta palovaaraa. Se ei myöskään päästä myrkyllisiä kaasuja tulipalossa, joten se ei saastuta ympäristöä. Korkin erityissuunnittelu tarkoittaa, että raaka-aine on myös erittäin kestävä vaurioille ja hankauksille. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, etenkin säätiöiden keskuudessa. Sille asetettu lattia toimii jatkuvasti ja on välttämätöntä, että materiaalin kitka materiaalia vastaan ​​tulee tarpeelliseksi. Korkkisänkyjen korkea kitkakerroin tarkoittaa, että tämä materiaali kestää pidempään kuin monet lattiat.


Korkin keveys ja sen vaikutus sisäiseen mikroilmastoon


Korkki on erittäin kevyt materiaali, joka ei ylikuormita pintoja, joille se on asetettu. Ilma edustaa 50% sen painosta. Siksi korkki on viisi kertaa kevyempi kuin vesi ja nesteiden läpäisemättömyydestään johtuen on täysin uppoamaton. Ihmiset käyttivät sitä jo tuhansia vuosia sitten kalastuspoijujen ja -verkkojen tuottamiseen. Lattian korkilla on myös kyky vakauttaa ilmankosteus ja tasata lämpötila. Tämän ansiosta voimme olla varmoja siitä, että sisätiloidemme mikroilmasto on täydellinen.


Korkki alusmateriaalin 7mm (5mx1m) – Missä voin käyttää niitä?


Korkkilattia on ihanteellinen kaikenlaisille lattiat. Se toimii hyvin lattiasta, joka on valmistettu laudoista, paneeleista, linoleumista ja PVC: stä, sekä kivi- tai keraamisten laattojen alla. Voit myös asentaa sen maton alle saadaksesi pehmeän ja joustavan lattiavaikutuksen.


Käy sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla kysymyksiä? Voit vapaasti käyttää verkkokeskusteluamme. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Varmista, että vierailet myös YouTube-kanavallamme. Siellä lisäämme usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme korkin asennusta ja käsittelyä koskevia tietoja. Kuten monet mielenkiintoiset tosiasiat jatkuvasti kasvavasta ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Viimeinkin Pinterest-sivultamme löydät uskomattomia projekteja kotimestarille. Lisäämme mielenkiintoisimpia käsintehtyjä käsityötekijöitä ympäri maailmaa ja monia muita. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Pinterestistä löydät tietoja, joita ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 8 kg (kilogramma)
Warmtegeleidingscoëfficient

0,053 W/mK

Lengte

5m

Paketti

1

Mittarit

pcs

Dikte

7mm

Breedte

1m

Onkwetsbaarheid

2 – 4%

Geluidsabsorptie

26 dB

Densiteit

180 – 200 kg/m3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkki alusmateriaalin 7mm (5mx1m)”