Korkki lista LP-2 60 cm

1.80 yhdelle pala

Korkkilista LP-2, pituus 60cm

Kuvaus


Korkki lista LP-2 60 cm


Korkki lista LP-2 60 cm ovat osa laajaa valikoimaa korkkinauhoja. Niitä käytetään huoneiden nurkkakoristeisiin. Se voi olla esimerkiksi lattiasta seinään tai kaksinkertainen seinä. LK-1-liittimien laajennusliitosten käyttö antaa huoneelle tyylikkään ilmeen. Siinä yhdistyvät moderni muotoilu ekologiseen suunnitteluun. Lisäksi seinällä käytetyn materiaalin reunat estävät vaurioita. Lisäksi korkki on luonnollinen, ekologinen ja erittäin kestävä tuote, joka palvelee sinua monien vuosien ajan.


Kehotamme teitä tutustumaan muihin mittoihin korkkilista.


Käy sosiaalisivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.230000 kg (kilogramma)
Mittarit

pcs

Paketti

10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkki lista LP-2 60 cm”