Korkki Liikuntasauma nauhat 925x23x10mm

1.90 yhdestä kappaleesta

Korkki Liikuntasauma nauhat 925x23x10mm

Tuotetunnus (SKU): DYLD10 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus


Korkki Liikuntasauma nauhat 925x23x10mm


Korkki Liikuntasauma nauhat 925x23x10mm ovat kaistaleita, joiden raekoko on 0,1 – 2 mm. Erityisesti koska niitä käytetään rajapinnoissa kahden eri pinnan, esim. Puulattia ja laatat. Jos kaksi erilaista materiaalia yhdistetään toisiinsa, esimerkiksi puu keraamisilla laattoilla, kivillä tai matolla, mutta myös laminaatilla tai mattoilla varustetut laatat, korkin valmistetut venytysnauhat 925x23x10mm sopivat täydellisesti etukäteen tehtyjen laajennusliitosten täyttämiseen.

Venytysmerkit estävät jännityksen muodostumisen materiaalien väliin ja varmistavat, että muodonmuutoksia ei ole. Korkkiin tehtyjen joustavien nauhojen ansiosta sulkimet eivät ole vain esteettisiä, vaan ne myös imevät kaikki lattiaan vaikuttavat kuormat.

Niillä on seuraavat ominaisuudet:

  • Valmistettu orgaanisesta ja luonnollisesta materiaalista
  • Joustava
  • Helppokäyttöinen.

Kutsumme sinut tutustumaan jousinauhojemme muiden mittojen korkkiliikuntasauma nauhat

Hinta on yhdestä kappaleesta, mutta vähimmäistilausmäärä on 10 kappaletta.


Käy sosiaalisivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.190000 kg (kilogramma)
Lengte

925mm

Paketti

10

Mittarit

pcs

Dikte

10mm

Breedte

23mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkki Liikuntasauma nauhat 925x23x10mm”