Luonnollinen Korkki Jakkara

165.00 vartenyksi kappale

Tuotteen mitat:

Leveys: 30 cm

Korkeus: 50 cm

Kuvaus


Luonnollinen Korkki Jakkara


Oletko kyllästynyt epämukaviin ja koviin nojatuolit? Tässä on ratkaisu sinulle, Luonnollinen Korkki Jakkara. Kyllä, se on valmistettu korkista. Ja siksi se on niin kätevä.

Luonnollinen Korkki , 30 x 50 cm. Se oli valmistettu yhdestä kappaleesta korkealaatuista korkkipalloa. Tämä on yhtenäinen materiaali. Alkuperäinen muotoilu – jakkara samppanjakorkin muodossa. Luonnollisesta materiaalista valmistettu istuin, joka sopii täydellisesti jokaiseen huoneeseen ja antaa sille ainutlaatuisen viehätysvoiman.

Tuotteen mitat:

Leveys: 30 cm

Korkeus: 50 cm


Suosittelemme myös muita korkkilisätarvikkeet valikoimastamme.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen Korkki Jakkara”