Korkkirulla 6 mm (16mx1m) – hienorakeinen

245.00 yhdelle rullalle

Korkkirulla 16m x 1m x 6mm

TEKNISET PARAMETRIT:
Leveys: 100 cm
Paksuus: 6mm
Pituus: 16m
Raekoko: 0,5-1 mm
Lämmönjohtavuuskerroin: 0,046 W/mK
Tiheys: 220 – 240 kg/m3
veden imeytyminen: 2-4%

Kuvaus

Korkkirulla 6 mm (16mx1m) – hienorakeinen


Tarjoamme Korkkirulla 6 mm (16mx1m) – hienorakeinen. Eristyskorkkirullat on valmistettu hienoraväisistä rakeista. Rullat valmistetaan keskipitkäjyväisistä rakeista. Portugalin raaka-aine valloitti heti asiakkaiden sydämet. Korkkisyntyy yhdistämällä ekologisia lisäaineita yhtä luonnollisiin sideaineisiin. Tuloksena olevan tuotteen paksuus on erilainen, mikä varmasti laajentaa soveltamisalaa. Se on täydellinen korkki tietokaappeihin ja -tauluihin, mukaan lukien tärkeän tiedon kiinnittämiseen. Meidän on myönnettävä, että korkkinäyttää erittäin esteettiseltä seiniltä. Lisäksi se on joustava ja kestävä materiaali, joka ei murene helposti. Katso, missä korkkia käytetään telassa ja miltä sen asennuksen tulisi näyttää.


Korkkirullat – tuotespesifisyys ja sovellus


Korkkirulla 6 mm (16mx1m), jotka löydät valikoimastamme, ei myydä LM: ssä, vaan osioina. Voit valita korkkirullista, joiden pituus on z. 1 m, 2,5 m, 5 m. 10m ja jopa 100m. Jokaisella telalla voi olla erilainen rakeisuus ja paksuus välillä 0,8 – 10 mm. Rullat ovat 1 m leveitä.

Tarjoamme telat ovat erinomainen materiaali korkkilevyyn eri tarkoituksiin. Korkkitaulukorkin tulee olla 5–10 mm paksu, koska vakiotappien pituus on noin 10–11 mm. Tämän ominaisuuden avulla on helppo kiinnittää valokuvia tai tärkeitä tietoja taululle. Valssattu korkki on myös ihanteellinen vaimentavaksi tai lämmön suojaavaksi aluslevyksi. Toinen mielenkiintoinen sovellus on lämmin ja likaa hylkivä korkkimatto pöydällä tai korkkilattiamatto lastenhuoneessa. Raaka-aine tuntuu erittäin mukavalta ja pehmeältä ja on ennen kaikkea antiallerginen. Siksi se on täydellinen lapsesi valtakunnassa!

Korkkirulle ovat myös ihanteellinen korkki tietokaappeihin ja suuriin korkkitauluihin, esim. toimistoissa, kouluissa ja julkisissa rakennuksissa. Korkkilevyt ovat kestäviä ja kestävät useita vuosia. Poikkeuksellinen mukavuus on korkin itseliimautuva versio, mikä ehdottomasti helpottaa asennusta. Valmiin, erittäin sitovan liiman kerroksen ansiosta korkkivoidaan helposti kiinnittää mihin tahansa. Voit kiinnittää perinteisen korkin erityisellä korkkiliimalla, jonka voit ostaa kaupastamme.


Kuinka levittää korkkitelaan?


Käyttötarkoituksesta riippuen voit leikata rullekorkki sopivaan muotoon ja kokoon. Tee se mieluiten taustakuvaveitsellä. Kun olet valmistellut haluamasi muodon (tai ostaa valmis), kokoamiseksi on kaksi tapaa. Kaikki riippuu korkkityypistä. Jos tämä on perinteinen raaka-aine, käytä erityistä korkkiliimaa, jonka löydät myös tarjouksestasi. Jos kyseessä on itseliimautuva versio, sinun on kuitenkin irrotettava peitekalvo ja kiinnitettävä korkki haluamaasi pintaan. Varoitus! Korkkitulee levittää huolellisesti ja tarkasti valittuun pintaan, koska liimakerros kuivuu hyvin nopeasti. Tämän järjestelyn suuri etu on kuitenkin helppokäyttöisyys ja puhtaus.

Suosittelemme, että et käytä nauloja, ruuveja ja tappeja korkin asentamisessa. Nämä ovat tarpeettomia lisävarusteita, jotka vaikuttavat estetiikkaan. Joten muista, että on parasta kiinnittää korkki mukana toimitetulla korkkiliimalla tai ostaa vain itseliimautuva versio.


Muu korkinkäyttö rullina


Rullien valmistukseen käytetty korkki on ihanteellinen korkkipaneeleihin, kylmien seinien lämmöneristykseen (erityisen suositeltava lähellä lasten sänkyjen sijoitusaluetta) sekä seinien ja kattojen viimeistelyyn. Korkille on ominaista vertaansa vailla olevat eristysparametrit – sekä lämmön että äänieristyksen suhteen. Tuote tekee työnsä täydellisesti äänitysstudioissa, kouluissa ja kohteissa, joiden lattiat vaativat lisäpehmusteita.

Korkkirulle voi olla muita käyttötarkoituksia. Se todella riippuu mielikuvituksestasi. Esimerkiksi itseliimautuvan korkin osia voidaan käyttää liimaamaan keittiön kaapin etuosat yhteen. Se muuttaa keittiön täysin ja antaa sille alkuperäisen luonteen. Rullan korkki on universaali tuote. Voit käyttää sitä melkein missä tahansa (katot, seinät, lattiat, huonekalut jne.). Korkin avulla voit myös luoda erittäin tyylikkäitä koristeita, jotka koristavat kodin sisätiloja hämmästyttävillä tavoilla.

Telassa korkkioleva ei sovellu vain rakentamiseen ja sisustamiseen. Yrittäjät käyttävät tuotetta myös monilla muilla toimialoilla, esim. Kengät (pohjalliset, kantapäät), kalastus (tankojen osat), mallien valmistus (mallit), teollisuus (tyynyt, tiivisteet) ja jopa urheilu (kuntomatot). Tarjouksestasi löydät monia erilaisia ​​tuotteita luonnonkorkista, korkkirullia , korkkiseinät ja paljon muuta. Siksi suosittelemme tarkistamaan koko alue. Olemme vakuuttuneita siitä, että jokainen asiakas löytää jotain, joka on räätälöity heidän tarpeisiinsa!


Korkkipinta


Korkki viimeistelytyyppi riippuu ensisijaisesti vaikutuksesta, jonka haluamme saavuttaa. Voit viimeistellä materiaalin tai jättää sen ilman jatkokäsittelyä. Kummassakin tapauksessa korkki näyttää hyvältä. Jos haluat kuitenkin helposti elvyttää tai piilottaa luonnollisen rakenteen helposti, voit maalata korkki lakalla, maalilla tai tahralla. Niille, jotka haluavat säästää vähän (sekä rahaa että työvoimaa), suosittelemme jättämään korkin ilman lisäviimeistelyä. Epätasainen rakenne yhdessä epätäydellisten korkkisolujen kanssa luo luonnollisen ja omaperäisen ilmapiirin kotiisi. Koko perhe käyttää korkkilevyä monien vuosien ajan.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 28 kg (kilogramma)
Breedte

1m

Densiteit

220 – 240 kg/m3

Dikte

6mm

Granulaat

0,5 – 1mm

Warmtegeleidingscoëfficient

0,046 W/mK

Lengte

16m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkkirulla 6 mm (16mx1m) – hienorakeinen”