Korkkirulla NL10 CORECORK 26MX1MX3MM VENEETUOTE

260.00 yhdelle rullalle

Materiaalin ominaisuudet

Tiheys (kg/m3) ISO 7322 120-180

Puristuslujuus (MPa) ASTM C365 0,3*

Puristusmoduuli (MPa) ASTM C365 5.1*

Vetolujuus (MPa) ISO 7322 >0,2

Leikkauslujuus (MPa) ASTM C273 0,9*

Leikkausmoduuli (MPa) ASTM C273 5.9*

Lämmönjohtavuus (W/mK) ISO 8301 0,048*

Häviökerroin (1 Hz:llä) ASTM E756 0,002*

Kuvaus

Korkkirulla NL10 CORECORK 26MX1MX3MM VENEETUOTE


CoreCork® on luonnollinen ja uusiutuva luonnonvara, jota käytetään tällä hetkellä komposiittiteollisuudessa. Sen erinomaiset palo-, savu- ja myrkylliset ominaisuudet yhdistettynä luonnolliseen äänieristykseen tekevät siitä erinomaisen ratkaisun pienille aluksille, merisovelluksiin, tuuliturbiinien koneisiin, rautateille, autoihin ja kevytrakenteisiin lentokoneisiin.

Erinomainen iskunvaimennus ja vaurioituminen CoreCork® on luonnollinen energianvaimennin, joka sopii erinomaisesti iskuihin, kuten kiskojen päihin ja iskualttiisiin kohtiin autoissa ja kiskovaunuissa. Purje- ja lautamarkkinoiden surffaajat ovat havainneet korkin kyvyn imeä energiaa ja vähentää väsymystä. Teollisuuskajakki hyödyntää korkin luonnollista kykyä vaimentaa kiviä ja rantaa.

Se ei ime vettä eikä mätäne, vaan vain vahingoittuneet tai uloimmat korkkisolut imevät vettä. CoreCork® on luonnollinen, umpisoluinen puukuitumateriaali, joka ei ime vettä, mätänee tai hajoa ajan myötä.

Tämä johtaa valtaviin pitkän aikavälin etuihin verrattuna kilpaileviin tuotteisiin, jotka kuljettavat vettä ja voivat olla alttiita mädäntymiselle ja säälle. CoreCork® kestää erinomaisesti sienikasvua muihin ydinmateriaaleihin verrattuna. Säästää aikaa ja työvoimaa Leikkaa helposti tavallisilla leikkaustyökaluilla ja sahoilla.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 35 kg (kilogramma)
Breedte

1m

Densiteit

220 – 240 kg/m3

Dikte

6mm

Granulaat

0,5 – 1mm

Warmtegeleidingscoëfficient

0,046 W/mK

Lengte

20m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkkirulla NL10 CORECORK 26MX1MX3MM VENEETUOTE”