Itseliimautuva korkkilevy 7mm – hienorakeinen

17.80 yhdelle pala

Korkkilevy, mitoiltaan 915 x 610 x 7 mm

TEKNISET PARAMETRIT:

Levyn mitat: 915 x 610 x 7mm

Raekoko: 0,5 – 1 mm

Lämmönjohtavuuskerroin: 0,046 W/mK

Tiheys: 250 – 260 kg/m3

Veden imeytyminen: 2-4%.

Tuotetunnus (SKU): SMP7MM Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus


Itseliimautuva korkkilevy 7mm – hienorakeinen


Itseliimautuva korkkilevy 7mm – hienorakeinen on erittäin helppo asentaa. Se on helpompaa kuin yksinkertaiset korkkitapit. Poista suojakalvo korkkilevystä ja aseta se haluttuun kohtaan.

Itsekiinnittyvä 7 mm korkki päällystetään toiselta puolelta liimakerroksella. Se on suojattu suojakalvolla. Asentaaksesi sinun täytyy vain poistaa suojakalvo ja löytää korkki haluamastasi kohdasta. Liima on hajuton ja tarttuu pintaan välittömästi.


Manuaalinen


Suosittelemme, että pidät itseliimautuvat korkkisivut ja itseliimautuvat korkkirullat huoneenlämmössä ennen liimaamista. On parasta, jos pysyt yli 18 celsiusastetta noin 24 tuntia. Liitäntä on tehtävä tiloissa, joissa lämpötila on yli 18 ° C.

Ennenkorkkitaulujen, korkkirullien liimaamista ja suojapaperin poista mistakorkki on lämmitettävä edelleen. Esimerkiksi kuivausrummulla ja liimaamisen jälkeen paina tela kokonaan alas.


Pinnan valmistelu korkki asettamiseen


Korkkirullien on oltava puhtaita, kuivia, pölyttömiä (pölyä, pölyä, hämähäkkejä jne.) Ja hyvin valmistettuja.

Korkkiruuveja ja korkkirullia ei saa kiinnittää pintoihin, joilla on korkea pintajännitys. Tämä tarkoittaa, että joudut maalaamaan ja maalaamaan aiemmin maalatut öljymaalit. Voit tehdä tämän PVC-, polyesteri-, polypropeeni- ja polyeteenikalvoilla.

Kun liität useita elementtejä, muista liimata myös korkin reunat.


Kutsumme sinut tutustumaan myös muun kokoisten itseliimautuvien korkkilevyjen tarjoukseen.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1.20 kg (kilogramma)
Dikte

7mm

Lengte

915mm

Breedte

610mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itseliimautuva korkkilevy 7mm – hienorakeinen”