Itseliimautuva korkkirulla 6mm (20mx1m) – hienorakeinen

265.00 yhdelle rullalle

Itseliimautuva korkkirulla 20m x 1m x 6mm

Opis


Itseliimautuva korkkirulla 6mm (20mx1m)


Itseliimautuva korkkirulla 6mm (20mx1m) erittäin helppo asentaa. Se on helpompaa kuin yksinkertainen korkkitaulu. Poista suojakalvo tulppatelalta ja aseta se suosikkikohtiisi.

Itseliimautuva korkkirulla 6mm (20mx1m), toisella puolella päällystetty liimalla. Se on suojattu suojakalvolla. Asenna se, sinun tarvitsee vain poistaa suojakalvo ja sijoittaa liitin suosikkipaikkaasi. Liima on hajuton ja tarttuu pintaan välittömästi.


Käyttöohjeet


Korkkirulla, itseliimautuvat korkkirullat on säilytettävä huoneenlämmössä ennen liimaamista. On parasta olla yli 18 astetta noin 24 tuntia. Liitäntä on tehtävä tiloissa, joissa lämpötila on yli 18 ° C.

Korkkitulee lämmittää uudelleen ennen korkkitaulujen, korkkirullien liimaamista ja suojapaperin poistamista. Paina esimerkiksi rulla kuivaimella ja liimaamisen jälkeen pintaan.


Liimakorkki Rullan pintakäsittely 6mm (20mx1m)


Korkkirullien on oltava puhtaita, kuivia, pölyttömiä (pölyä, hämähäkkejä jne.) Ja hyvin valmistettuja.

Älä kiinnitä itsekiinnittyviä korkkirullia pintaan, jolla on korkea pintajännitys. Tämä tarkoittaa, että seinät on maalattava ja maalattava etukäteen. Voit tehdä tämän PVC-, polyesteri-, polypropeeni- ja polyeteenikalvoista.

Kun liität useita elementtejä, sinun on muistettava liimata reunat.


Kutsumme sinut tutustumaan tarjouksessamme oleviin muihin itseliimautuvien korkkirullien näytteisiin.


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Informacje dodatkowe

Waga 30 kg
Breedte

1m

Densiteit

200 – 220 kg/m3

Dikte

4mm

Granulaat

0,5 – 4mm

Warmtegeleidingscoëfficient

0,046 W/mK

Lengte

15m

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Itseliimautuva korkkirulla 6mm (20mx1m) – hienorakeinen”