Teknisiä korkki levy näytteitä

3.00 yhdelle kappaleelle

Mitat: 15 x 20 cm

Näytteitä korkkilevyistä: korkkilevyt ja liimakorkkilevyt.

Tuotetunnus (SKU): PRBSAMOP Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus


Teknisiä korkki levy näytteitä


Voit tilata minkä tahansa määrän näytteitä Teknisiä korkki levy näytteitä , yhden näytteen hinta on 3 euroa. Pyydämme viestin (huomaa tilatessasi tai sähköpostitse), mitkä näytteet haluat saada. Pyydämme viestin (huomautus tilauksen tai sähköpostin kanssa), mitkä näytteet haluat saada.


Suosittelemme muita korkkinäytteitämme.


Tarkista muut korkkinäytteemme, käy sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme keskustelua. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Sieltä löytyy myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Älä unohda käydä myös Youtube-kanavallamme. Siellä lisätään usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoa korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä paljon mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi löydät upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monet, monet muut. Julkaisemme myös korkkia koskevia materiaaleja. Löydät Pinterestistä tietoja, joita ei ole verkkosivustollamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.08 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 150 mm (millimetri)
Breedte

~20cm

Lengte

~15cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teknisiä korkki levy näytteitä”