Sale!

Kartio korkki 38×23/ 18mm-50 kappaletta

Alkuperäinen hinta oli: €27.00.Nykyinen hinta on: €24.00. yhdelle pakkaukselle (50 kappaletta)

Korkki Korkki KS 38×23/18 – 50 kappaletta

Kuvaus


Kartio korkki 38×23/ 18mm 50 kappaletta


Kartio korkki 38×23/ 18mm käytetään pääasiassa pullojen sulkemiseen.

Valikoimamme sisältää tulpat ensimmäisen luokan pulloihin.

Jos tarvitset muun kokoisia pullonkorkkeja, kysy meiltä.


Korkki pääkäyttö


Kartio korkki 38×23/18mm on monia käyttötapoja. Korkkitulpat ovat erittäin hyödyllisiä ja helppo työskennellä monilla aloilla. Korkkisuojia voidaan useimmiten käyttää:

– Keittiöt (suola- ja pippurimurskaimet, öljy- ja etikka-annostelijat, maustepurkit ja -putket, varakorkit, viinipullojen korit, pullat, tynnyrit)

– taiteet (käsityöt, keramiikka ja keramiikka)

– Kylpyhuone (kynttilänlasit, kylpyöljyt ja suolat)

– Teollisuus (suojatulpat maalausta, pinnoitusta ja suihkutusta varten, kantavien metalliputkien päätypistokkeet betonivalun aikana, reikien täyttö seiniin ja kattoihin, koeputket, lasi)


Käy sosiaali sivuillamme


Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chatia. Voit kysyä meiltä myös Facebook-kanavallamme. Löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista myös käydä YouTube-kanavallamme. Lisäämme sinne säännöllisesti arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lähetämme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta korkkiteollisuudesta maailmassa.

Lopuksi voit löytää upeita DIY-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja paljon muuta. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Löydät Pinterestistä tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 0.5 kg (kilogramma)
Paketti

50 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kartio korkki 38×23/ 18mm-50 kappaletta”