Tammen kuori korkki tammesta

9.99

Tuotetunnus (SKU): KORSUR Osasto:

Kuvaus


Tammen kuori korkki tammesta


Tammen kuori korkki tammesta, jolle ei ole suoritettu mitään korkkitammen kuoren käsittelyä. Se on kuoren kuollut ulompiosa, joka saadaan kuorintaprosessissa vahingoittamatta samanaikaisesti sisäpuolista kasvusta vastaavaa kuoren osaa. Sen ansiosta kuorta voidaan saada yhdestä puusta säännöllisesti noin joka 9 – 12 vuosi 12 kertaan asti korkkitammen elinaikana. Tätä kuorta käytetään ennen kaikkea raaka-aineena korkkituotteiden valmistamiseen ja koristemateriaalina.

Meidän valikoimassamme on ensiluokkainen raakakorkki, paksuus 42/52 mm ja eri mittaisina.


Vieraile sosiaalisilla sivuillamme


Onko sinulla enää kysymyksiä? Älä epäröi käyttää verkkosivustomme chattia. Voit myös kysyä meiltä Facebook-kanavallamme. Sieltä löydät myös paljon mielenkiintoista tietoa korkista.

Muista vierailla myös Youtube-kanavallamme. Lisäämme sinne usein arvokkaita ja mielenkiintoisia videoita. Lataamme tietoja korkin asennuksesta ja käsittelystä. Sekä monia mielenkiintoisia faktoja jatkuvasti kehittyvästä ja yhä suositummasta maailman korkkiteollisuudesta.

Lopuksi löydät upeita tee-se-itse-projekteja Pinterest-sivultamme. Lisäämme mielenkiintoisimmat korkkikäsityöt ihmisiltä ympäri maailmaa ja monia, monia muita. Julkaisemme myös korkkimateriaaliamme. Pinterestistä löydät tietoa, jota ei ole verkkosivuillamme tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.


Lisätiedot

Paino 1.100000 kg (kilogramma)
Paketti

1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tammen kuori korkki tammesta”