Turvallisuus ja mukavuus – korkkilastenhuoneessa


Jossakin vaiheessa jokaisen on ajateltava, kuinka suunnitella lastenhuone. He sanovat olevansa lapsi – hän ei tarvitse monimutkaisia ​​malleja tai paneeleja. ”Suunnittelulla” ei tarkoiteta olla trendikkäitä, vaan ajatella kaikkien lasten (ja vanhempien!) Tarpeita.

Jokainen lapsi tarvitsee lämpimän huoneen, jossa on pehmeä lattia. Onko mahdollista edes tehdä tämä kuluttamatta paljon rahaa? Kyllä, tässä on sankari – korkkilattiat tai korkkityynyt.


Miksi korkkia niin hyvä?


Miksi korkkiaon niin mahtava, kysyt itseltäsi? Tarkoitan, että kaikki tietävät korkkilaudasta tai itsekiinnittyvästä korkista, mutta korkkia huoneessa? Ja lisäksi – lastentarha?

Pohjimmiltaan korkkia on halpa ja ympäristöystävällinen materiaali. Kun asetat korkkilattiaa, korkin lämpöominaisuudet pitävät huoneen lämpimänä, mikä säästää paljon rahaa lämmityksessä.

Se vaimentaa myös huonemelua, joten lapsesi voivat tehdä niin paljon melua kuin haluavat häiritsemättä sinua tai naapureita työskennellessäsi. Sinun pitäisi tietää, että korkkilattiaa käytetään usein myös äänitysstudioissa – se antaa todella näkökulmaa, eikö vain?


Joitakin muita vinkkejä


Mainitsinko korkkilaudan? Se todella auttaa kaiken ikäisiä lapsia. Voit kiinnittää valokuvia, hauskoja lainauksia, kotitehtäviä muistutuksia tai koulun tehtäviä. Voit myös asettaa aikataulun.

Tästä on hyötyä paitsi lapsille, myös sinulle – voit vain katsoa ilmoitustaulua ja nähdä, mitä tapahtuu, jos lapsesi tarvitsee valmistautua jotain luokalle tai voit ottaa heidät mukanaan. sinut pienelle matkalle, jos haluat. !

Toivon, että minulla olisi korkkilauta lapsena, se auttaisi minua paljon ja se näytti todella siistiltä. Se on myös loistava tapa kiinnittää viestisi lapselle – ehkä pieni yllätys aamulla? Kuten ”Äiti rakastaa sinua, muistatko” tai ilmoitustaululle kiinnitetty sirkuslippu? Tämän kanssa voi tehdä niin paljon! Se vaatii vain vähän luovuutta!


Korkkitarvikkeet


Lapsen huone saattaa tarvita myös korkkitarvikkeita. Jotkut yleisimmistä ovat korkkityynyjä kuumille juomille, kun lapsesi nauttii teetä kirjoittaessaan esseitä tai pelatessa pelejä, tai kun lapsesi huoneessa on juhlia ja kaikki haluavat. juo teetä.

Korkkiaon myös hieno materiaali laitettavaksi asioiden väliin. Esimerkiksi, jos huoneessa on kaksi lasta ja kukin tarvitsee henkilökohtaista tilaa, voit yksinkertaisesti sijoittaa huonekaluja tai korkkieja, jotka muodostavat rajan kahden huoneen välille.


Vastaa

X
Tilaa Korkkinäytteitä